آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

اروپا استفاده از مسیر هوایی عراق را لغو کرد

اسوشیتدپرس اعلام کرد: در پی نگرانی از احتمال ساقط کردن هواپیماها توسط گروهک تروریستی موسوم به داعش اروپا دیگر از مسیر هوایی عراق استفاده نمی‌کند

اسوشیتدپرس اعلام کرد: در پی نگرانی از احتمال ساقط کردن هواپیماها توسط گروهک تروریستی موسوم به داعش اروپا دیگر از مسیر هوایی عراق استفاده نمی‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اسوشیتدپرس، خطوط هوایی اروپا و یک شرکت هواپیمایی مستقر در امارات در یک اقدام احتیاطی مسیر هوایی هواپیماهای خود را از عراق تغییر دادند.

بر اساس این گزارش، برخلاف اینکه مقامات عراقی می‌گویند مسیر هوایی این کشور بی‌خطر است اما در پی نگرانی‌هایی مبنی بر اینکه نظامیان گروه اسلامی در عراق سلاح‌هایی دارند که می‌تواند هواپیماهای که از آسمان عراق رد می‌شوند را ساقط کند این تصمیم گرفته شد.

اریک پروت سخنگوی فرماندهی پروازهای ایرفرانس گفت: مؤسسه‌های هوایی اروپایی شامل ویرجین آتلانتیک، KLM و ایرفرانس می‌گویند آنها طرح پروازی جایگزینی را برای پروازهای خود انتخاب کرده‌اند.

ایرفرانس گفته است تصمیم برای تغییر خطوط هوایی بعد از آن اتفاق افتاد که پرواز هواپیمای مالزی در منطقه جدایی طلب منطقه اوکراین در 17 جولای با 298 مسافر سقوط کرد.

مقامات آمریکایی و اوکراینی می‌گویند این هواپیما توسط شورشیان جدایی‌طلب روسی سقوط کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.