آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

کاسترو رژیم صهیونیستی را فاشیست خواند

رهبر انقلاب کوبا گفت: اسرائیل در جنگ خود علیه نوار غزه ثابت کرد که یک فاشیست جدید است.

رهبر انقلاب کوبا گفت: اسرائیل در جنگ خود علیه نوار غزه ثابت کرد که یک فاشیست جدید است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه الأهرام، «فیدل کاسترو» رهبر انقلاب کوبا گفت: اسرائیل در جنگ خود علیه غزه نوعی جدید از فاشیست را به نمایش گذاشته است و آمریکا نیز توان کنترل اسرائیل را ندارد.

وی افزود: من معتقدم نوعی جدید و کینه توزانه از فاشیست، هم اکنون در این مرحله از تاریخ بشریت،  به وضوح در غزه در جریان است.

کاسترو در ادامه گفت: کشتار جمعی‌ یهودیان توسط نازی‌‌ها موجب خشم و کینه همه ملت‌های جهان شده است. چرا اسرائیل گمان می‌کند که جهان در برابر این کشتار جمعی که امروز علیه مردم فلسطین انجام می‌دهد، هرگز تحرکی از خود نشان نخواهد داد؟

کاسترو  با اشاره به این مطلب که چه بسا باید انتظار نادیده گرفتن دست داشتن آمریکا در این قتل عام شرم آور را داشته باشیم، افزود: حقایقی وجود دارد که ناتوانی کامل آمریکا را در برخورد با مشکلات کنونی جهان، منعکس می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.