آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

صدور جواز بازرسي بدني زنان برای تکفیری‌ها

يك مفتي سعودي در اقدامي همسو با اقدامات داعش جواز بازرسي بدني از زنان را براي اين گروه تروريستي صادر كرد.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

يك مفتي سعودي در اقدامي همسو با اقدامات داعش جواز بازرسي بدني از زنان را براي اين گروه تروريستي صادر كرد.

به گزارش صوت العراق، "ماهر الشعيب" در توجيه اين تصميم گفته است به علت كمبود نيروهاي زن در گروه تروريستي داعش، تروريست‌ها مي‌توانند در ايست‌هاي بازرسي در موصل و مناطق تحت سيطره خود به تفتيش بدني زنان بپردازند.

مفتي سعودي اعلام كرده است داعشي‌ها بدون هيچ قيد و بندي مي‌توانند به اين كار مبادرت ورزند و اين اقدام براي حفظ امنيت و سلامت سربازان اسلام است.

تروريست‌هاي داعش كه از 20 خرداد موصل و برخي ديگر از مناطق عراق را به اشغال خود درآورده‌اند جنايات مختلفي مرتكب شده‌اند كه هتك حرمت زنان و ازدواج اجباري با دختران تحت عنوان جهاد نكاح ازجمله اين جنايات محسوب مي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۳۹۳/۰۵/۱۵ ۰۹:۲۷

اصلا بگو چه فتوایی می تونه وجود داشته باشه که نشه صادر کنن ؟؟ !!

مرتضی۱۳۹۳/۰۵/۱۵ ۰۸:۴۷

صد رحمت به چنگیزخان!!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۵/۱۵ ۰۸:۱۷

خانواده های سلفی های عربستان و صهیونیست ها بزودی تاوان جنایت خودشون خواهند داد.

سعید۱۳۹۳/۰۵/۱۵ ۰۳:۰۱

این جهالت ها از نوع حماقت خوارج است که امیر مومنان علی ع سعی کرد آنها را آدم کند و نشدند:
... قاسطین
... مارقین
... ناکثین
حالا هم
... داعشین !
مثل اینکه حماقت انتها ندارد!

مینا۱۳۹۳/۰۵/۱۵ ۰۲:۰۷

جهالت تا کجا؟!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۵/۱۵ ۰۱:۵۴

ازدواج چیه هر دم ساعت همه مینویسین!!!! نکنه باورتون شده ایم کثافت کاری ها ازدواجه! لابد جهاد هم هست!!!!!!!!!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.