آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

ترديدها در مورد انتقال لمپارد به منچسترسيتي

آرسن ونگر از جمله کساني است که در مورد سلامت قرارداد انتقال قرضي فرانک لمپارد از نيويورک­سيتي به منچسترسيتي ابراز ترديد کرده است.

بخشي از مالکيت باشگاه آمريکايي در اختيار باشگاه دوم منچستر است و برخي گمانه­‌ها حاکي از آن است که سيتي از اين انتقال قرضي براي دور زدن قوانين مالي يوفا استفاده کرده است. سيتي همچنين به خاطر تخطي از قوانين مالي يوفا در فصل گذشته در اين فصل نمي­تواند بيش از 21 بازيکن را به رقابت­هاي ليگ قهرمانان ببرد و قصد دارد از فرانک لمپارد به عنوان يکي از حداقل 5 بازيکن انگليسي بهره ببرد که طبق قوانين يوفا الزاماً بايد در اين ترکيب 21 نفره باشند. 

سرمربي آرسنال در اين مورد گفته: «بازيکناني که سيتي به خدمت مي­‌گيرد تا سال آينده حق بازي نخواهند داشت. بنابراين آن­ها بازيکنان را در فهرست باشگاه­هاي ديگر ثبت مي­کنند و بعد قرضي به تيم خود مي­‌آورند.» منچسترسيتي اعلام کرده کل دستمزد فرانک لمپارد را در اين شش ماه پرداخت مي­کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.