آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
2بازدید
۰

تقدیر و تشکر مسعود بارزانی از ایران

رئیس منطقه‌ کردستان عراق در نامه‌ای خطاب به رئیس جمهوری ایران، از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از کردستان در بحبوحه نبردهای جاری با گروهکهای تکفیری تشکر کرد.

رئیس منطقه‌ کردستان عراق در نامه‌ای خطاب به رئیس جمهوری ایران، از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از کردستان در بحبوحه نبردهای جاری با گروهکهای تکفیری تشکر کرد.

به‌ گزارش «پرس‌تی‌وی»، «مسعود بارزانی»، رئیس منطقه‌ کردستان عراق با ارسال نامه‌ای به «حسن روحانی»، رییس جمهور ایران از حمایت‌های جمهوری اسلامی از کردهای عراقی در مواجهه با گروهک تکفیری داعش، تشکر و قدردانی کرد.

بر اساس این گزارش، بارزانی در نامه خود خواهان تحکیم روابط دوستانه و تهران و اربیل و همزیستی مسالمت آمیز بین دو طرف شد.

رسانه‌های کرد زبان نیز از ارسال کمک‌های انسان دوستانه ایران به کردستان عراق از زمان حمله نیروهای داعش از اوائل ماه ژوئن به این سو خبر دادند.

اظهارات بارزانی در حالی عنوان می‌شود که نیروهای پیشمرگه و ارتش عراق به نبرد علیه عناصر تکفیری، داعشی ادامه می‌هند توانسته‌اند به موفقیت‌های خوبی در برخی مناطق مانند سنجار برسند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.