آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
0بازدید

فن‌آوری ایرانی تولید موشک در خدمت حماس

یک روزنامه آمریکایی در تحلیلی نوشت: ایران بدون توجه به خواسته آمریکا بی‌چون و چرا از گروه‌های مقاومت فلسطینی حمایت می‌کند.

به گزارش فارس روزنامه آمریکایی «واشنگتن تایمز» طی تحلیلی می‌نویسد: «اوباما»، رییس جمهور آمریکا زمانی که از تسهیل تحریم‌ها علیه ایران در سال گذشته خبر داد اظهار امیدواری کرد تا به توافق جامع و کاملی با ایران برسد اما شواهد جدید حکایت از حمایت ایران از گروه‌های مقاومت فلسطینی چون حماس دارد.

هم اکنون بر اساس برآوردهای مقام‌های آمریکایی و اسرائیلی‌، ایران به طور گسترده‌ای از حماس حمایت می‌کند.

منابع مطلعی در واشنگتن و تل‌آویو اعلام داشته‌اند که هزاران موشک شلیک شده به سمت اسرائیل به واسطه کمک‌های ایران بوده است.

در هفته‌های اخیر نیز حداقل یکی از مقام‌های ایرانی گفته است که حماس قادر است تا با کمک ایران به اسرائیل موشک پرتاب کند.

مقام‌های مطلع آمریکایی عنوان می‌کنند که شواهد مستدلی مبنی بر اینکه ایران نحوه ساخت موشک را به حماس انتقال داده است و این انتقال فن‌آوی یک دهه است که ادامه دارد.

یک مقام نظامی آمریکایی که مایل به افشای نامش نبود در گفت‌وگویی اختصاصی تایید کرد که موشک‌های حماس ساخت خود آن‌ها هستند. البته برخی مقام‌های اسرائیلی نیز می‌گویند که موشک‌های برد بلند« M302 »در واقع از سوی ایران به فلسطین انتقال یافته‌اند.

واشنگتن تایمز در خاتمه نوشت: موشک‌های M302 بردشان 10 مرتبه بیش از موشک‌های کنونی حماس هستند . این موشک‌ها بیشتر امنیت اسرائیل را به خطر می‌اندازد. مقام‌های اسرائیلی ایران را متهم کرده‌اند که موشک‌های یاد شده را به حماس داده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.