آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

جان باختن یک پناهجوی ایرانی در استرالیا

یک پناهجوی ایرانی که در جزیره مانوس در استرالیا در بازداشت به سر می‌برد در بیمارستانی در شهر "بریسبان" جان باخت.

یک پناهجوی ایرانی که در جزیره مانوس در استرالیا در بازداشت به سر می‌برد در بیمارستانی در شهر "بریسبان" جان باخت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از ای بی سی نیوز، یک پناهجوی ایرانی که در جزیره مانوس در استرالیا در بازداشت به سر می‌برد در بیمارستانی در شهر "بریسبان" جان باخت.
 
دولت استرالیا پناهجویانی که با قایق خود را به خاک استرالیا می‌رسانند را به جزایر دور افتاده از جمله جزیره ای در گینه بیسائو منتقل می‌کند.

دولت این کشور اعلام کرده است که به هیچ وجه به آنها تابعیت استرالیایی اعطا نمی‌کند. این تصمیم پس از آن گرفته شد که طی یکی دوسال گذشته چندین قایق حامل پناهجویان در آبهای بین اندونزی و مالزی با استرالیا دچار سانحه شد و صدها نفر از پناهجویان غرق شدند.
 
هنوز علت مرگ این پناهجوی ایرانی مشخص نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.