آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

پاسخ باشگاه استقلال به یک شایعه

باشگاه استقلال در پی برخی شایعات پیرامون وضعیت سربازی دو بازیکنش توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، درحالی که این روزها فوتبال ایران درگیر ماجرای کارت های معافیت جعلی برخی بازیکنان فوتبال ایران است و از آنجایی که در فهرست اعلام شده از سوی مراجع ذی صلاح، نام بازیکنان استقلال به چشم نمی خورد، برخی حاشیه سازان با اعلام اینکه عمران زاده و ابراهیمی، دو بازیکن استقلال از کارت های جعلی معافیت استفاده می کنند، سعی دارند تا آبی پوشان را وارد حواشی کنند.

معرفی عمران زاده و ابراهیمی به عنوان دو بازیکن با کارت های معافیت جعلی در حالی صورت می گیرد که این دو بازیکن خدمت مقدس سربازی را پشت سر گذاشته اند و اساسا کارت معافیتی ندارند که بخواهد جعلی باشد.

باشگاه استقلال با احترام به تمامی رسانه های منصف، از آنها می خواهد در انتشار این نوع مطالب تحقیقات بیشتری انجام دهند و از دامن زدن به این موارد پرهیز کنند.

طبیعی است که حق شکایت باشگاه استقلال از حاشیه سازان در این باره محفوظ است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.