آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

خودکشی در ساختمان صلح هلال احمر

متاسفانه صبح امروز فرد بیماری که برای تامین بخشی از هزینه‌های درمانی خود به جمعیت هلال احمر مراجعه کرده بوده و معرفی نامه‌‌ای همراه خود برده بود، از ارتفاع پایین پرید و خودکشی کرد.

خودکشی در ساختمان صلح هلال احمر
متاسفانه صبح امروز یکی از مراجعان به جمعیت هلال احمر که با معرفی نامه برای تامین بخشی از هزینه‌های درمانی بیماری خود به این جمعیت مراجعه کرده بود، اقدام به خودکشی کرد.

به گزارش «تابناک»، وحید رحمتی، سخنگوی هلال احمر با بیان اینکه این فرد مبتلا به بیماری "صرع" بود، به نسیم گفت: وی برای درخواست کمک به درمان آمده بود و درخواست وی در سیستم ثبت شده بود. پس از ثبت درخواست در اتوماسیون، این فرد را به سازمان داوطلبان ارجاع داده بودند.

وی با تاکید بر اینکه موضوع جانباز بودن فرد خودکشی کرده کذب است، افزود: نیروهای حراست بلا فاصله پس از خود کشی این فرد با اورژانس تهران تماس گرفته و برای کمک به وی اقدام کردند، ولی متاسفانه این فرد پس از سقوط از از طبقه همکفت جان خود را از دست داده بود.

با گذشت ساعتی از وقوع این رویداد، روابط عمومی جمعیت هلال احمر با صدور اطلاعیه، ماجرا را اینچنین شرح داد:

«صبح امروز فردی میانسال برای دریافت داروهای خاص بیماری صرع خود به این جمعیت مراجعه کرده و بلافاصله تقاضای نامبرده ثبت و از طریق اتوماسیون اداری حسب مقررات برای سازمان داوطلبان جمعیت و بلافاصله به معاونت منابع داوطلبی و خدمات اجتماعی ارجاع و راهنمایی شد.

متاسفانه این فرد پس از خروج از دبیرخانه واقع در طبقه همکف به سمت راه پله های منتهی به پارکینگ جمعیت هلال احمر رفته و بی محابا خود را از طبقه همکف به پارکینگ چهارم رها می‌کند.

نیروهای حراست جمعیت بلافاصله مراتب را به اورژانس تهران اطلاع داده و عوامل اورژانس پس از حضور در صحنه اعلام کردند که وی فوت کرده است.

لازم به توضیح است که بر اساس مقررات، دریافت هرگونه کمک مالی یا دارویی از جمعیت هلال احمر از طریق سازمان داوطلبان این جمعیت و توسط واحد مددکاری مستقر در سازمان مذکور انجام می‌شود.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۶ ۱۴:۴۱

من موندم که طرف چه جوری بی محابا خود را از طبقه همکف به پارکینگ چهارم رها می‌کند!!!!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۴ ۰۰:۴۸

خدای مهربون بیامرزتش و به خونواده ش صبر بده
خدا به هممون صبر بده

وحید۱۳۹۳/۰۷/۰۳ ۱۳:۲۲

لابد علاوه بر دارو رایگان قول سبد کالا و مسکن و وام بلند مدت با سود کم را دادند طرف هیجان زده شده

طاها۱۳۹۳/۰۷/۰۳ ۱۳:۱۱

این بنده خدا از دست کارمندها راحت ترین مرگ رو انتخاب کرد.

ناصر۱۳۹۳/۰۷/۰۳ ۰۰:۱۸

همیشه اونی که میمیره مقصره مثلا تمام هواپیماها که سقوط کردن خلبان ها شون مقصر بودن .
اینطوری دیگه همه چیز تمام میشه

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۲۰:۲۰

خوش به حال هلال احمر باید بهشون پاداش و اضافه کار داد

ناناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۸:۴۴

احتمالا بخاطر رفتار بدش با كارمندان حلال احمر اقدام به خود كشي كرده !!!!!!!

حمید۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۷:۱۱

دختر همسایه ما همین بیماری را دارد دارو صرع به قدری گران شوده که کار مادرش شوده گریه میکن بیماری جزوه بیماری خواص نیست

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۶:۴۲

بیچاره

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۶:۱۰

خدایا ببخشش.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۵:۴۳

باور کنید من هم قرارداری توی یکی از مراکز قم بودم. شش ماه قرار داد بستن بام و کلی به زندگیم ضربه خورد.همه کارامو ول کردم گفتم قرار دادی شدم حقوقش کمه اما بهتر از نوسانات بازاره.حالا به هرکی میگم پولمو بدن سر می دوانند.بچه تو راهی دارم بعضی موقعها میگم اینا که مثل این بنده خدا خود کشی میکنند به مراتب از من وضعشون بدتره.من بیکارشدم ضربه به زندگیم خورده اما الحمدالله سالمم.

سعید۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۵:۳۹

این بلافاصله گفتن سخنگو بوی خوبی نمیاد ازش...
بلافاصله ثبت کردیم ،
بلافاصله ارجاع دادیم،
بلافاصله ..
اون بنده خدا هم بلافاصله پرید و رفت !!!

ali۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۵:۲۴

چرا کسی اون خدا بیامرز رو مقصر نمی دونه؟ از نظر من هر کسی خود کشی کنه خودش مقصره. تو اکثر فرهنگ ها ومذاهب هم همینطوره.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۵:۲۳

به نظرم عامل اصلی سقوط، اشتباه خلبان بوده که باعث کشته شدن این بنده خدا شده، احتمالا پس از تحقیقات مفصل هیچ کس متهم نمی شه و عامل اصلی به فراموشی سپرده میشه مثل باقی مسائل!

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۵:۱۹

اره عزیز درخواست ثبت میشه ولی بعدش باید بری صندوق پول بدی اگه نداشته باشی باید جلو همه اب شی بری زمین
خودکشی که چیزی نیست
لعنت به این پول سیاه

سینا۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۵:۱۶

یک داستان کوتاه
مدارک صدور گذرنامه رو دادم پلیس+10 و گفتند اگه ده روزه نیومد پیگیری کن امروز بد از 14 روز رفتم پلیس+10 گفتند برید پست صادقیهو رفتم اونجا گفتند برید پست میدان ولیصر رفتم اونجا گفتند برید پست شهرک غرب گفتند بارکد بده گفتم ندارم خدا خیرت بده گفت نه برو از پلیس+10 بگیر رفتم اونجا گفت نمیخد آقا سه روز هست که دیگه نیاز به بارکد نیست. شماره تلفن مرکز گذرنامه رو داد اما اونا دیگه نبودن اگه هم باشند و زنگ بزنم بنظر شما چی میگن؟

امدادگر گمنام هلال احمر۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۵:۱۳

پیش دو دانش اموز در سواحل بندر انزلی به هر علتی که هنوز به صورت قانونی مشخص نشده است غرق میشوند.نیروهای امدادی به سرعت مصدومین را از آب نجات میدهند و عملیات احیا آغاز میشود و ...
از شواهد و توضیحات اموزش و پروش و هلال احمر مشخص است بی احتیاطی دانش اموزان و مربی اموزش و پرورش و حضور دانش اموز محدوده شنا ممنوع باعث بروز این سانحه شد.
اتفاقی بعدی صبح امروز در حالی رخ میدهد که فردی بر اثر سقوط از طبقه همکف در ورودی پارکینگ که در زیر زمین ساختمان صلح است دچار حد تروما میشود.
شاید تشنج کرده و سقوط کرده و هزاران شاید دیگر.
تا جایی که میدانم و دیده ام و انجام داده ام در هلال احمر در حد توانمان انسان نجات داده ایم و از هیچ تلاشی کوتاهی نکرده ایم.
اینکه در www.raro.ir سایت سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر سامانه اطلاع رسانی اخرین عملیاتهای امداد و نجات کل کشور قابل مشاهده است و انقدر عملیات امداد و نجات موفق در کشور در طی 24 ساعت انجام میشود که بی شک هلال احمر را با دیگر ارگانهای کشور متمایز میکند و افتخاری در پرونده هلال احمر کشور است که روزانه چند صد نفر از مردم کشور را نجات میدهد و بی هیچ منت و هزینه ای در حوادث و بلایا به نجات جان مصدومین متاثر از تصادفات جاده ای سیل زلزله و ... میشتابد و سربلند از آزمونهای دشوار خشم طبیعت بیرون آمده و افتخار میکنیم که هلال احمری هستیم.
حالا عده ای سو استفاده گر! عده ای که خصومت شخصی و عقده های درونی خویش را میخواهند با بد نام کردن هلال احمر تخلیه کنند دست به کار شده اند و مرام و اخلاق و مردانگی و انسانیت و بشردوستی و ... همه و همه آرمانهای بشر دوستی را زیر پا لگد مال کرده و با استفاده از رسانه و پخش مطالب جهت دار و کذب در صدد تخریب چهره 91 ساله هلال احمر ایران هستند.هلال احمری که در حراص اوار سیل و طوفان و هزاران سانحه دیگر از ابتدای فعالیتش تا کنون جان میلیونها نفر را نجات داده و خواهد داد.
انسان باشیم! انسان واقعی.

لادن۱۳۹۳/۰۷/۰۳ ۱۸:۲۶

آقا ما هم میدانیم.
بین شمای امداد گر با کارمند پشت میز نشین فرق زیاد است.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۷:۱۰

دوست عزیز شما امدادگر هستید و در مورد امدادهای اورژانسی حق با شماست.
اما همکاران پشت میز نشین شما شاید به اندازه ی شما فداکار نباشن!

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۵:۱۱

...حتما طرف دیوانه بوده شما داروهاشو دادین از خوشحالی خودکشی کرده

ali۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۵:۰۵

زحمت بکشین از این مسؤلینه محترم هلال احمر بپرسید وقتی بلافاصله تقاضا ثبت میشه کی انشاالله بلافاصله دارو تحویل مریض میشه

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۵۶

به همین راحتی... ما کارمون رو درست انجام دادیم ، طرف خودش یهویی خواست خودشو بکشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۵۵

واقعا جاي خودكشي داره , منم امروز رفتم بخش سرطان بيمارستان .... ،از برخورد پرسنل و عدم انجام كارت وپاس كاري ،نزديك بود خود كشي كنم.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۵۴

وقتی میری اداره دولتی و انتظار داری برای درخواستت هیچ کس اهمیتی نده بعد می بینی که "بلافاصله تقاضای نامبرده ثبت و از طریق اتوماسیون اداری حسب مقررات برای سازمان داوطلبان جمعیت و بلافاصله به معاونت منابع داوطلبی و خدمات اجتماعی ارجاع و راهنمایی شد" خوب بنده خدا از ذوق مرگ شده !!!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۵۱

اینجا هوا بس ناجوان مردانه سرد است ..
ای...

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۴۶

زمان خودکشی با لحظه ثبت چک کنن
اگر راست گفته باشد ثبت باید پند ساعتی باید قبل از حادثه باشد الا ........

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۴۴

????????????????

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۳۸

من تا کنون شاهد تشنج و حمله صرع این بیماران بوده ام. حمله صرع بدون هیچ هشدار و آمادگی صورت می گیرد. بنابر این احتمال این هم وجود دارد که اصلا خودکشی نبوده باشد و در حین عبور از کنار محوطه ناگهان دچار تشنج شده باشد. البته بنده تصویر محل مذکور را ندارم و حکمی نمی دهم.

تکنسین اورژانس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۵۶

بنده با نظر شما موافقم.
صد درصد تشنج بوده و حد تروما باعث مرگ ایشون شده.خدا رحمتشون کنه.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۳۷

وقتی....فقط موردهای سفارشی رو کارشون رو انجام می ده نتیحه ای غیر از این نباید توقع داشت ااااااا

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۵:۲۳

منظور از سفارشی چیه؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۳۳

کسی تو ادارات دولتی کار نمیکنه و با بداخلاقی هر چه تمام تر با آدم برخورد میکنند.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۵۷

من بارها به ساختمان صلح رفتم و کار اداری داشتم واقعا همیشه خوش برخوردی کردن.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۳۳

هر جا رفته جواب سر بالا بش دادن

بنی آدم۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۳۲

لطفا دستور داده بشه جهت پیشگیری از خودکشی ارباب رجوع ها، من بعد کارها با سرعت کمتری داده باشه. خدا رو خوش نمیاد اینقدر کار مردم سریع انجام بشه!!!

ابو بشرا۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۲۷

ای چرخ فلک دوتدگی ما را کشت .
بر درگه خلق بندگی ما را کشت .
یک منکر ه و اینهمه گناه واجب . .
ای مرگ بیا که زندگی ما را کشت

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۵ ۰۷:۴۰

درود بر شما بسيار زيبا بود

اميد۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۲۷

حتماً از خوشحالي اينكه كارها و مشكلاتش سريعاً حل شده (طبق گزارش هلال محترم احمر)اين كار را كرده است.خيلي ها در دنيا از خوشحالي خودكشي مي كنند.در هر حال خدا رحمتش كند.

حسین۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۲۷

خدا خیرشون بده که کار این بنده خدا رو زود راه انداختن جوری که گفته خودکشی کنم بهتره. به نظر من باید از خانواده ش خسارت بگیرن که دیگه کسی هوس خودکشی به سرش نزنه. اصلا چه معنی داره کسی به خاطر تامین نشدن هزینه درمانش خودشو بکشه. باید میذاشت کم کم می مرد و تمام پول خانواده ش هم هدر میشد تا ...

شهروز۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۲۶

به خدا قسم من هم چند روز پيش به خاطر همين مشكلات اداري كه برايم در شهرداري درست كرده بودند ميخواستم خودمو از پشت بام شهرداري پرت كنم پايين و به نشانه اعتراض به سيستم بيمار اداري مملكت ، خود كشي كنم ولي خوشبختانه درب پشت بام شهرداري قفل بود .

دستیار روانپزشکی۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۲۳

باسلام
باید توجه داشت که اصولا خودکشی اغلب نشانه یک اختلال حاد روانپزشکی است و فرد بیمار ممکن است باکوچکترین بهانه حتی غیر معقول اقدام به این کار کند.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۴۹

آقای ناشناس دمت گرم.
بابا اینا چه حرفه تا حالا تو موقعیت خودکشی قرار گرفتی؟ به همین راحتیاست؟ خیلی باید رنج دیده باشی تا برسی به این نقطه. ولی مگر اینکه به قول دوستان از خوشحالی خودش رو کشته باشه. چون همه چیز بلافــــــــــــاصله انجام شده بله!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۳۵

اگر این نکته ای که فرمودید صحیح بود که این مرحوم به میانسالی نمیرسید زودتر خودش را کشته بود.

حمید۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۲۱

خداوکیلی این بلافاصله انجام دادن کار توسط این اداره منو کشته.
پس بنده خدا از سرعت عمل در برآورده شدن خواسته اش، خودشو سر به نیست کرد؟

سعید محمدی۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۲۰

بعید نیست هزینه تمیزکردن ساختمون رو از خانوادش بگیرن!

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۵ ۱۶:۱۰

کادر اداری را با کادر اجرایی قاطی نکنید. همه باید وظیفه شون را انجام بدن

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۵۹

وا چه ربطی داره هلال احمر هر روز تو جاده ها این همه آدم را نجات میده اونوخت شما انقدر با بی مسئولیتی و بی شخصیتی در مورد این نهاد امدادرسان نظر میدین؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۲۰

میگم این بنده خدا چطور در طبقه همکف خودش را کشته شاید از طبقه چهارم به طبقه همکف افتاده یا واقعا طبقه همکف چهار طبقه بالای پارکینگ است با این حال باز نمی گویند طبقه همکف

ذره بین۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۲۰

سقوط از طبقه همکف؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۲۲:۰۱

سقوط از همکف به منفی 4 مجید جان

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۷:۰۹

به پارکینگ در طبقه 4-

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۱۹

واقعا" ادم شرمش مياد كسي براي كمك مياد يعني اميد به زندگي داره انوقت بگيم خود كشي كرده!!!
...

من۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۵:۱۱

لپ مطلب بود!

رضا ق۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۱۹

...خدا به خانواده صبر بده خسته ام از اين همه اشفتگي خسته يا علي

امین۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۱۹

خداراشکر همه چیز را هم که بلافاصله! بلافاصله! انجام دادند. ظاهراً بیمار خدابیامرز از روی شدت رضایتمندی و به دلیل تعجب از سرعت بالای انجام کارها خودکشی کرده

ابوالفتحي۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۱۹

بنده خدا مرحوم شد چون ذوق زده شد و به قول اون خواننده اونور آبي در حاليكه ترانه "منو اين همه خوشبختي محاله" رو مي خوند ، خودشو اندخت پايين.
به هر حال خدا بيامرزدش و هر كسي كه در جايگاهش پاسخگوي ملت و مردم نيست رو بخدا واگذار مي كنيم.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۱۸

به همین راحتی... ما کارمون رو درست انمجام دادیم ، طرف خودش یهویی خواست خودشو بکشه!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۴ ۱۱:۲۶

آقای ناشناس هلال احمر وظیفه اش چیزی جز نجات وامداد نیست به اصطلاح بشردوستانه هستش

سعید۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۱۵

چند روز پیش هم دو نوجوان در اردوگاه خود هلال احمر غرق شدند .اما کسی پاسخگو نبود!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۴ ۰۰:۰۳

خوب اگه نجات میده وظیفه اش هست.اینکه عموما هیچ نهادی به وظیفه اش عمل نمیکنه باعث شده که وقتی یه استثنا میش میاد!!!ما ذوق مرگ بشیم.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۵۴

تو جاده هم روزی میلیونها نفر را هلال احمر از مرگ نجات میده.اینطوری نظر ندین و چهره هلال احمر را خراب نکنید

کریمی۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۱۱

بی محابا خودش رو از طبقه همکف انداخت پائین به همین سادگی جان یک انسان شریف فقط به خاطر نداشتن پول ازبین رفت.

محسن۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۱۰

وای خسته شدم....دیگه کمتر خبر خوش میشه شنید به والله.... خدا به همه صبر بده صبر

نمناک۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۱۰

به نقش احتمالی پزشک متخصص که بیخودی داروی گران و کمیاب خارجی تجویز میکنه هم اشاره ای بکنید

arash۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۰۸

نه احتمالا اینطور که اینها میگن بلافاصله کارشو انجام دادیم بلافاصله ثبت شد طرف هم از خوشحالی بلافاصله خودشو کشت .

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۲ ۱۴:۰۸

عجب

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.