کمک به احیای دریاچه ارومیه کلید خورد

شهردار کلانشهر تبریز با انتخاب مسئول برنامه‌ریزی و پیگیری امور مرتبط با دریاچه ارومیه اولین قدم برای کمک به احیای دریاچه ارومیه را برداشت
کد خبر: ۴۳۷۴۳۴
|
۰۴ مهر ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۴ 26 September 2014
|
8940 بازدید
شهردار کلانشهر تبریز با انتخاب مسئول برنامه‌ریزی و پیگیری امور مرتبط با دریاچه ارومیه اولین قدم برای کمک به احیای دریاچه ارومیه را برداشت .

به گزارش  روابط عمومی شهرداری تبریز، صادق نجفی شهردار تبریز با اشاره به اینکه دریاچه ارومیه روح و جان ماست، گفت: در صورتیکه این دریاچه خشک شود حیات از تبریز و دیگر شهرهای آذربایجان رخت برخواهد بست و همه ما باید برای احیای این دریاچه زیبا احساس مسئولیت بنماییم.

وی با اشاره به پیشنهاد مشخص خود به مسئول ستاد احیای دریاچه ارومیه در خصوص انتقال پسماند آب تبریز به دریاچه ارومیه اظهار کرد: تبریز با داشتن جمعیتی بالغ بر یک میلیون و 800 هزار نفر دارای خروجی پسماند آب بالایی است که می‌توان این آب را بعد از تصفیه به دریاچه ارومیه انتقال داد.

نجفی با اشاره به حساسیت به جای مردم و مسئولان نسبت به احیای دریاچه ارومیه اظهار کرد: احیای این دریاچه باید از مرحله حرف به عمل تبدیل شود و هرچه سریع‌تر باید فاز اجرایی عملیات احیای دریاچه ارومیه آغاز شود.

صادق نجفی شهردار کلانشهر تبریز، طی حکمی محمد ابراهیم رمضانی را به عنوان مسئول برنامه ریزی و پیگیری امور مرتبط با دریاچه ارومیه منصوب کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت