آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

مردی که 4بار در سینمای ایران زن شد

اکبر عبدی این روزها باز هم با بازی در نقش زن آن هم دو شخصیت متفاوت در «خواب‌زده‌ها» به پرده سینما‌ها آمده است.

اکبر عبدی این روزها باز هم با بازی در نقش زن آن هم دو شخصیت متفاوت در «خواب‌زده‌ها» به پرده سینما‌ها آمده است.

به گزارش ایسنا، اکبر عبدی را شاید بتوان تنها بازیگر مرد سینمای دنیا دانست که تاکنون چهار نقش زن بازی کرده و اتفاقا برای آن جایزه هم گرفته است.

آن‌طور که اکبر عبدی گفته، برای بازی در نقش زن از بازی درخشان رابین ویلیامز در فیلم ماندگار «خانم داوت فایر» الهام گرفته و بعد از دیدن این فیلم بوده که تصمیم گرفته است که نقش زن بازی کند.

او ایفای این گونه نقش‌ها را با فیلم جنجالی «آدم برفی» آغاز کرد؛ فیلمی که سه سال به دلیل شمایل متفاوت عبدی توقیف بود و نهایتا توانست در سال 76 اکران شود اما اکران آن هم بی‌حاشیه نبود.

فیلم تنها در یک مورد از حاشیه‌هایش، با هجوم عده‌ای خودسر به چند سینما همراه بود اما نهایتا «آدم برفی» به عنوان یکی از فیلم‌های پرفروش سینمای ایران شناخته شد و در سال‌های بعد، از تلویزیون پخش شد!

دومین تجربه اکبر عبدی در ایفای نقش زن، بازی در «خوابم میآد» رضا عطاران بود که برای او بازخوردهای متفاوتی را رقم زد. این‌بار بازی درخشان او در نقش یک پیرزن، با اعتراض چندانی مواجه نشد؛ بلکه تنها چند نفر محدودی نسبت به این نقش اعتراض کردند.

تغییر زمانه و نگرش‌ها، این بار باعث شد که «خوابم میآد» نه تنها توقیف نشود بلکه اکبر عبدی برای بازی درخشانش در این نقش توانست سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را از جشنواره سی‌ام فجر بگیرد و در اکران هم با اقبال منتقدان و مخاطبان روبرو شود.

سومین ایفای نقش زن توسط اکبر عبدی به فیلم «خواب‌زده‌ها»ی فریدون جیرانی باز می‌گردد که اکنون در حال اکران است. او در این فیلم در دو نقش زن (یکی فرنگ‌رفته و دیگری دهاتی) به طور همزمان بازی می‌کند تا تبحر بازیگری خود را یک‌بار دیگر به رخ همه بکشد.

به گزارش ایسنا، اکبر عبدی از جمله بازیگران شاخص طنز ایران است که بازی‌های درخشان او در بسیاری از فیلم‌های سینمایی، موجب پرفروش شدن آن‌ها شده است.

توانایی او در ایفای نقش‌های متفاوت باعث شده است که در فیلم‌های مختلف و متفاومتی مانند «مادر»، «ای ایران»، «دلشدگان»، «دزد عروسک‌ها»، «سفر جادویی»، «مدرسه پیرمردها»، «روز فرشته»«مرد آفتابی»و... حضور درخشان داشته باشد.

اکبر عبدی تاکنون برای بازی در فیلم‌های «مادر» زنده‌یاد علی حاتمی و «خوابم میآد» رضا عطاران دوبار سیمرغ بهترین بازیگر جشنواره فیلم فجر را گرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۴:۴۲

بهترین بازی فقط "مادر"

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۳:۱۰

خداوکیلی اگر زیان ما انگلیسی بود اکبر عبدی بهترین بازیگر جهان میشد

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۳:۰۳

زنده باد اکبرعبدی زنده باد آنان که سعی مکنند شادی را به جامعه آورند

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۲:۲۹

خداییش دیگه نباید این نوع بازی از حد بگذرد

علی۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۲:۲۳

اسم " اکبر عبدی " هم لبخند بر لبم مینشاند میمیرم براش.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۲:۰۹

یاد رابین ویلیامز بخیر در نقش خانم داوت فایر.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۱:۵۹

بدون عکس

سعیدی۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۱:۴۰

نقش اکبر عبدی در مادر از همه نقش هایش جذاب تر بود.
مادر

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۱:۳۶

عاشق توانمندی این بازیگرم.
یعنی الان تو بگو نقش یه جوان بیست ساله برات بازی می کنه بهتر از جوان بیست ساله.
در حالی که سنی ازش گذشته و حتی راه رفتن براش سخته.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.