آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

سومین جلسه استانی شورای ساماندهی کودکان خیابانی در فارس

مخالفت وزیر رفاه با رسمیت بخشیدن به «کار کودکـ»

با توجه به تاکید دکتر ربیعی مبنی بر فعال شدن جلسات شورای ساماندهی کودکان خیابانی در سطح استان ها ، سومین جلسه استانی این شورا روز سه شنبه 22 مهرماه در استان فارس برگزار خواهد شد .

به گزارش ایسنا دکتر روزبه کردونی مدیر کل دفتر امور آسیب های اجتماعی وزارت کار و رفاه اجتماعی با اعلام این خبر به ایسنا اظهار داشت: هدف از برگزاری جلسات استانی ، بررسی مسائل منطقه ای و ارائه راهکار با توجه به مشکلات و مسائل هر منطقه است.

وی با بیان اینکه نمی‌توان با یک فرمول واحد مسائل کودکان را در استان‌های مختلف تدبیر کرد، ادامه داد که هر استان شرایط جمعیتی، اقتصادی، اجتماعی و جغرافیایی خاص خود را دارد که باید با در نظر گرفتن شرایط بومی و منطقه ای مسائل بررسی شود.

کردونی با اشاره به اینکه ایجاد هماهنگی بین دستگاه های مختلف و زمینه سازی برای ورود فعال و تاثیرگذار نهادهای مدنی دو شرط اساسی برای موفقیت در اجرای برنامه های مرتبط با کودکان کار و خیابان است گفت: در کنار تلاش برای تحقق این دو مهم، با همراهی دستگاه های ذیربط و سازمانهای مردم نهاد مجموعه ای از اقدامات برای حمایت اجتماعی از کودکان کار و خیابان در زمینه بهداشتی ، بیمه ای و آموزشی در حال انجام است .

مدیرکل دفتر امورآسیب های اجتماعی وزارت رفاه همچنین به اختصاص اعتبار برای بازگشت کودکان در معرض اسیب به مدرسه اشاره کرد و اظهار داشت : با مذاکراتی که وزارت اموزش و پرورش در حال انجام است در سال جاری این طرح به صورت پایلوت در سه استان برگزار خواهد شد .

کردونی در خصوص پیشنهادی به وزارت رفاه درخصوص اینکه "کار کودکان به کانال‌های قانونمند شغلی هدایت شود" نیز عنوان کرد: این پیشنهاد که کار کودکان به کانال های قانونمند شغلی هدایت شود در بطن خود رسمیت قائل شدن به کار کودک را در پی دارد که این موضوع با رویکردهای وزارتخانه راجع به کار کودک در تضاد است. وی توضیح داد: کار کودک بدین معنا که کودکان از دوران کودکی خود محروم شوند و توانایی حضور منظم در مدرسه را نداشته باشند، تضییع کننده حقوق کودکان و مانعی جدی برای توسعه و حقوق انسانی است. با این وصف هر اقدامی که جنبه رسمیت بخشیدن به کار کودک را داشته باشد مورد تایید وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی نیست .



تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.