آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
69بازدید

بازنشر

ادراکات عجیب و غریب مصرف‌کنندگان ماشروم

می‌گفت در جاده چالوس با اژدها ملاقات کرده و با ماشین وارد دهن اژدها شده اما شکم اژدها پر بوده از دختران زیبا که به همراه پدرانشان ایستاده بودند و بعد از خواستگاری از یکی از همین دختران در بیمارستان به هوش آمده است.

ادراکات عجیب و غریب مصرف‌کنندگان ماشروم
شاید تابه حال در مورد اژدها داستان‌های زیادی شنیده باشید اما مطمئناً هیچکدام از این موجودات افسانه‌ای در جاده چالوس رویت نشده اند.

به گزارش فارس، ولی فرشاد شخصیت اصلی این گزارش کسی است که در چالوس با اژدها ملاقات کرده، به دهن او رفته و در آنجا از یکی از دختران زیباروی حاضر در شکم اژدها خواستگاری کرده است.

دور سرش هنوز باندپیچی بود و پایش در گچ، وقتی علت را جویا شدم طوری گفت «قصه اش درازه» که یاد دیالوگ معروف فیلم کیمیایی افتادم.

با فرشاد به واسطه یکی از دوستان آشنا شدم، دوستم اصرار می‌کرد که مورد فرشاد جالبه و قصه تصادفش با بقیه متفاوت.

کم کم ترغیب شدم تا به ملاقات او در یکی از بیمارستان‌های شهر بروم و داستان تصادف را از خودش بشنوم. فرشاد که حالا باید مدتها روی تخت بخوابد و برای چندماه از لذت راه رفتن محروم است صحبتش را با واژه «خدا رو شکر» آغاز کرد و گفت: «همین که الان اینجام باید خدا رو شکر کنم و گرنه سینه قبرستون خوابیده بودم».

و ادامه داد: «مدتها بود که از یکی از دوستام در مورد ماشروم شنیده بودم. اینکه به آدم فاز جدیدی میده و خیلی خاصه! وسوسه شده بودم که یه بار امتحانش کنم. دوستم می گفت که امتحان کرده و توی جاده بدجور جواب میده!!!! توهم زاست.

ماهم رفتیم و به هر قیمتی این ماده رو تهیه کردیم و افتادیم توی جاده و چه جاده‌ای بهتر از چالوس. 4 نفر سوار یه آزرا مشکی و بسته ای کوچیک پر از قارچ‌های ریز. خیلی شبیه همین قارچ‌های خوراکی بود اما کوچیکتر و دستهایی که لرزان سمت قارچ‌ها می‌رفت.

خلاصه شروع کردیم به خوردن. اول به نظرم اتفاقی نیفتاده بود و همه چی معمولی بود تا اینکه کم کم همه چی تغییر شکل داد و صداها بیشتر شدن. کنار جاده وایساده بودیم که دوستم صدا زد فرشاد ببین این چی میگه؟ نگاه کردم کسی نبود، گفتم کی؟ گفت بیا اینجا. رفتم دیدم داره با مورچه‌ها حرف میزنه! منم وارد بحثشون شدم و کلی باهم کپ زدیم».

فرشاد حافظه خوبی داشت و تقریباً تمام جزئیات آن روز را به یاد داشت. داستان او وقتی جالبتر می‌شد که به دهن اژدهایی رسیدند که دهان خود را برای بلعیدن آنها باز کرده و ادامه داد: «دو سه بار اژدهایی دهان خود را باز کرد تا ما را بخورد اما موفق نمی‌شد تا اینکه بالاخره ما رو خورد و ما وارد شکمش شدیم.

یه مدت همه چی تاریک بود تا اینکه به جایی وارد شدم که پر از دختران زیبارو بود و همگی در کنار پدرهای خود وایساده بودن. محو تماشای این دختران از ماشین پیاده شدم تا یکیشون رو از پدرش خواستگاری کنم. در حال صحبت با پدر دختر بودم که توی همین بیمارستان چشم باز کردم.»

فرشاد در مورد علت مجروح شدن خود گفت: «خودم چیزی یادم نیست فقط افرادی که من رو نجات دادن میگن که کنار یکی از درختهای کنار جاده وایساده بودی که ناگهان خوشحال به وسط جاده پریدی و یه ماشین هم بهت زد. خودم فکر می کنم که این خوشحالی به خاطر جواب مثبت پدر و دختر بود.»

«ماشروم» چیست؟

بعد از شنیدن صحبت‌های فرشاد سراغ کارشناسان، روانشناسان و روانپزشکان عرصه اعتیاد رفتم تا در مورد ماشروم اطلاعاتی کسب کنم که همگی آنها به جز یک نفر از دادن اطلاعات در مورد این ماده مخدر با بیان اینکه مصرف این ماده هنوز در ایران رواج نیافته از دادن اطلاعات طفره رفتند تا اینکه سعید صفاتیان، رئیس کارگروه کاهش تقاضا در کمیته مستقل مبارزه با موادمخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام این ماده را به ما معرفی کرد.

وی گفت: خاستگاه اولیه «ماشروم» آمریکای جنوبی بوده و از آنجا یکی دو سالی است که وارد ایران شده است. این ماده به 2 صورت قارچ و ورق در بازار موجود است.

به گفته صفاتیان، نام علمی این قارچ «پسیلوسیبین» است و به نام قارچ سحرآمیز نیز شناخته می‌شود. قارچ به صورت خوراکی استفاده شده و به خوبی از راه دستگاه گوارش جذب می‌شود. این قارچ را حتی اگر خشک کنند یا بپزند، قدرت سمی خود را از دست نخواهد داد.

مواد فعال قارچ باعث تحریک سیستم عصبی سمپاتیک در بدن می‌شود. سیستم سمپاتیک در مقابله با هر نوع استرس و هیجانی فعال می‌شود تا بدن توانایی تقابل با شرایط را داشته باشد. ضربان قلب و فشار خون افزایش می‌یابد، مردمک چشم گشاد شده و گُرگرفتگی در صورت قابل مشاهده است. موهای روی تن فرد سیخ، عضلات سفت و دمای بدن افزایش می‌یابد.

میزان توهم این ماده مخدر بسیار بالاست و روی حواس نیز تاثیر می‌گذارد، ممکن است که فرد حس بینایی، شنوایی و لامسه خود را مختل شده ببیند و چیزهایی مشاهده کند که تاکنون نشنیده، حرفهایی بشنود از موجوداتی که حرف نمی‌زنند.

آنچنان که این روانشناس حوزه اعتیاد توضیح می‌دهد، نوع دیگر «ماشروم» به شکل ورقه‌های کوچک کاغذی خوراکی است که با مالیدن قارچ روی آنها خاصیت توهم‌زایی پیدا می‌کنند. این ورقه‌ها نیز همان خاصیت قارچ را دارند و فرد را دچار توهم می‌کنند.

قیمت متغیر و ارزان

وی با ابراز تعجب از پیدا کردن یکی از مصرف کنندگان «ماشروم» گفت: متعجبم که شما چگونه بیماری را با این خصوصیات پیدا کرده‌اید چرا که تاکنون گزارشی از کلینیک‌ها و مراکز ترک اعتیاد در مورد پذیرش چنین افرادی به دست من نرسیده است.

رئیس کارگروه کاهش تقاضا در کمیته مستقل مبارزه با موادمخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد قیمت این ماده مخدر ابراز بی اطلاعی کرد و گفت: نمی‌توان برای «ماشروم» قیمت خاصی متصور شد چرا که این ماده به علت مشتریان خاصی که دارد قیمت ثابت ندارد.

وی خواستار مداخله دستگاه‌های متولی در امر آموزش جوانان شد و تاکید کرد: نباید بگذاریم زمان از دست برود و بعد از اینکه بازار در اختیار این ماده قرار گرفت به فکر چاره بیفتیم. این ماده اثرات توهمی خیلی خطرناکی دارد و تاثیر آن اگر از شیشه بیشتر نباشد، کمتر هم نیست.

آنچنان که صفاتیان می‌گوید سطح آگاهی در مورد مخدرهای توهم زا در سطح کشور پایین است و باید نسبت به آموزش در سراسر کشور اقدام شود.

قدرت تشخیص فاصله از بین می‌رود/ یک متر می‌شود 100 متر

برخورد با کوه سرنوشت همراهان فرشاد بود و در این ارتباط صفاتیان می‌گوید: کسی که ماده توهم زا مصرف می‌کند قدرت تشخیص فاصله را از دست می‌دهد و فاصله یک متری را 100 متر می‌بیند.

به گفته وی، در اظهارات کارشناسان تصادف دیده می‌شود که ردی از ترمز کسانی که به علت مصرف مواد روانگردان تصادف کرده‌اند، وجود ندارد چرا که این افراد تصور می‌کرده‌اند که هنوز چندین متر با مانع فاصله دارند.

رئیس کارگروه کاهش تقاضا در کمیته مستقل مبارزه با موادمخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه می‌دهد: فرد متوهم وقتی از پشت بام به پایین نگاه می کند فاصله 10، 20 متری را یک متر می‌بیند و از بالا به پایین می‌پرد.

وی می‌افزاید: به همین علت است که بسیاری از موارد خودکشی و سقوط از ارتفاع را به موضوع مصرف مواد توهم زا مرتبط می‌کنند.

«ماشروم» اعتیادزاست

به گفته این کارشناس حوزه اعتیاد همه مواد توهم زا اعتیادآور هستند و ماشروم نیز از این قاعده مستثنی نیست. ماشروم، شیشه و ال‌اس‌دی درمان دارویی ندارند و عوارض روانی شدید دارند.

وی ادامه می‌دهد: درمان غیر دارویی آنها ممکن است بین 6 ماه تا یک سال به طول بینجامد و عوارض جانبی آن مانند اختلال شخصیت، توهم و اضطراب آنها درمان نمی‌شود. این افراد یعد از 3، 4 سال اختلال شخصیت پیدا می‌کند و کنترل خود را بر عملکرد خویش از دست می‌دهند.

ادراکات عجیب و غریب مصرف کننده روانگردان‌ها، توهم است

بارها با افرادی مواجه شده ایم که در توجیه مصرف روانگردان‌ها می‌گویند «این ماده به ما کمک می‌کند تا چیزهایی را درک کنیم که کسی قادر به درک آن نیست» یا می‌گویند که شیشه و سایر مواد اینچنینی، ذهن را باز می‌کند و اجازه تفکر به آنها می‌دهد.

شادلو، یکی از روانپزشکان مرکز ملی مطالعات اعتیاد در این زمینه تاکید می‌کند که تمام ادراکات عجیب و غریب حاصل از مصرف شیشه، ماشروم و ال‌اس‌دی، توهم هستند و نشانی از واقعیت در آنها نمی‌توان متصور بود.

وی می‌گوید: این مواد موجب اختلال در حواس شده و ممکن است که صدا با حس بینایی دریافت شود که به آن می‌گوییم «مدالیته» حسی که مثلاً صدا تبدیل به تصویر می‌شود و بیمارانی مراجعه کرده‌اند که مدعی هستند رنگ صدا‌ها را می‌بینند.

آنچنان که این فلوشیپ روانپزشکی می‌گوید، در بعضی موارد ادراکی در یک حس منجر می‌شود به ادراک در حس دیگر و هم‌حسی رخ می‌دهد.

شادلود در تعریف توهم می‌گوید: زمانی که چیزی وجود خارجی ندارد و شخصی آن را ادراک کند، ما می‌گوییم دچار توهم شده‌است. مثلاً صدایی نیست و او صدا می‌شنود یا تصویری را می‌بیند که هیچ کس نمی‌بیند. البته توهم شکل‌های مختلفی دارد.

وی در مورد افرادی که می‌دانند افکارشان تحت تاثیر موادمخدر است گفت: به این مورد توهم کاذب گفته می‌شود چرا که فرد می‌داند افکارش تحت تأثیر مواد است و شخصی که توهم دارد هیچ آگاهی به حواس خود ندارد. توهم واقعی آن است که چیزی وجود خارجی نداشته باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علیرضا۱۴۰۲/۰۱/۱۶ ۱۱:۰۹

سلام من خودم بارها ماشروم استفاده کردم بنظر من قارچ ب ادم این توانایی میده ک انسان از تمام توانایی ها و قابلیت هایی ک خودشم از بعضی هاشون اطلاعی نداره استفاده کنه و این بخاطر فعال شدن صددرصد کره مغز توسط سیلوسایبن میباشد و بعد مصرف یه اتصالی بین دنیای واقعی و دنیای ماورا همراه با کمی توهم ب وجود میاید و قارچ تمام حواس مارو ب شدت خیلی زیاد تقویت میکنه حواس منظور همان حواس شش گانه هست ک تمام انسان ها دارند و ضمیر ناخودآگاه مارو تبدیل ب ضمیر خودآگاه میکنه ولی وقتی ب ما این حس ها دست میده و ب یه بینش عمیقی میرسیم انرژی بسیار زیادی از ما میگیره برای همین تریپ حداقل باید 3 ماه درمیان باشه واسه تریپ حداقل 3 و حداکثر 5 گرم قارچ خشک شده باید استفاده بشه ولی در میکرو دوز یا مگا دوز ک بین نیم تا 2.5 گرم میباشد و معمولا واسه تفریح یا اولین بار مصرف میشود ادم در حالت نیمه قرار میگیره بنظر من چیز جالبیه ولی بخاطر اینکه ممکنه تجربه خوشایندی نباشه برای بعضیا یا ب اصطلاح بدتریپ بشن ب کسی توصیه نمیکنم ولی شخصا بسیار علاقه ب قارچ دارم
و برای تهیه من خودم ب پارک فداییان اسلام در خاوران میرم واز علی پیمان نامی تهیه میکنم ممنون

رضا۱۴۰۱/۱۱/۲۴ ۱۲:۴۱

اصلا ماشروم به اون خطرناکی که شما میگید نیست

فرشاد۱۴۰۱/۱۰/۲۵ ۱۷:۲۸

یه بچه هم اینو بخونه میدونه برا خراب کردن این گیاه اینا رو سر همکردین

Miral۱۴۰۱/۱۰/۱۰ ۰۹:۴۳

برو بابا پیدا کردنش راحت نیست.نه خیر نه عتیقه زیر خاکیه...پیش ساقی نرفتی تا حالا.

جواد۱۴۰۱/۰۶/۰۸ ۰۳:۲۱

ممنون از توضیحات فوق العاده اشتباه و خارج از واقعیتتون!!

هادی۱۴۰۱/۰۵/۱۷ ۱۶:۲۲

ن آقا از این خبرا نیست

مسیح۱۴۰۱/۰۳/۰۵ ۰۶:۵۲

با سلام. خیلی خوبه منم پیگیرم مصرف کنم.

رها۱۴۰۱/۰۳/۰۱ ۰۷:۱۰

سلام جوانها فریب نخورید اینهایی که شمارو تشویق می‌کنند به مصرف ماشروم

ههه۱۴۰۱/۰۲/۲۰ ۲۱:۴۶

.

به توچه۱۴۰۱/۰۲/۰۶ ۲۳:۳۴

به نظر من کسی که تاحالا ماشروم رو استفاده نکرده نباید راجعبش اینجوری بد بگه

مهرشاد۱۳۹۸/۰۸/۱۶ ۱۷:۴۵

خدا به داد نسل جدید جوانان ایران برسه.

Khorshid۱۳۹۷/۰۶/۲۷ ۰۱:۲۳

حاجی یاد حضرت سلمان افتادم

شهروند۱۳۹۶/۰۸/۱۶ ۱۴:۱۴

به این روش تبلیغ کردید و چیزی رو که مردم نمی شناختند بهشون شناسوندید. حالا ببینید از فردا چند نفر به دنبال ماشروم خواهند رفت تا آنرا امتحان کنند.......................

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۱۵ ۰۸:۵۱

من - ناشناس- دو روز و دو ساعته از اژدها پاکم- خخخخخخخخخخخخ

رسول۱۳۹۶/۰۸/۱۳ ۲۰:۰۸

اینقدر مطلب کم دارین که خبری که 3 سال پیش گذاشتین را دوباره میزارین؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۱۳ ۱۶:۳۴

جامعه چه آمادگی بالایی برای انحراف داره متاسفانه

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۱۳ ۱۳:۴۳

منم می خوام . زود، فقط اژدها دار باشه لطفا . تو شیکمشم از همونی که اقاهه گفته حتما داشته باشه .

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۱۲ ۰۴:۲۲

چند مهریه گرفتن ازت؟ سرتو کلاه نذاشته باشن مرد

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۱۱ ۱۸:۰۱

گفتم که یافت می نشود گشته ایم ما
گفت آنکه یافت می نشود آنم آرزوست

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۱۱ ۱۴:۰۱

آقا اینو بخوری با پشه ها هم میشه حرف زد؟ بشه خوبه می خوام ازشون بپرسم روزها کجا میرن

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۱۱ ۰۷:۳۲

کامنتا خجالت‌آورن :|

جواد۱۳۹۶/۰۸/۱۰ ۲۳:۳۰

تابناک بیشتر کامنت ها رو خوندم واقعا تعجب کردم که چقدر افراد موادی میایند بازدید سایت شما !!!!!

مجتبی۱۳۹۶/۰۸/۱۰ ۱۶:۳۹

ماشروم یعنی قارچ و به این نوع قارچ= مجیک ماشروم یا قارچ جادوئی میگن که در بین اونایی که میخوان برن به خلسه و صوفیان مصرف میشه و چیز جدیدی نیست من ده سال پیش توی یه انجمن معنوی باهاش آشنا شدم که قبل مراسم های عرفانی مصرف میکنن و چون هدفشون یک چیزه چیزایی رومیدیدن که میخواستن . خوشبختانه هرگز از این آشغالا مصرف نکردم و امیدوارم هیچ جوونی برای رسیدن به شادی و خوشحالی از این مواد استفاده نکنه. امیدوارم خوشحالی واقعی رو توی زندگی واقعی پیدا کنید

حیدری۱۳۹۶/۰۸/۱۰ ۱۲:۵۳

خدا خفه ت کنه تابی جون ، دو ساعته رفتم تو فکرش از یه جا گیر بیارم ، ببینم این مورچه ها چه مرگشونه زمستونام کار میکنند...

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۱۰ ۱۲:۰۴

سیلوسایبین ماده محرکه قارچ جادویی است که در دوز پایین و دوره درمان میان مدت درمان قطعی افسردگی است. با توجه به این که یکی از منابع اصلی درآمد شرکتهای داروسازی فروش داروهای ضد افسردگی اعتیاد آور است تحقیقات بر روی این داروی شگفت انگیز محدود شده و تبلیغات سنگینی علیه آن صورت می گیرد. اعتیاد آوری سیلوسایبین از تمام دارو های ضد افسردگی پایینتر است. شما دیازپام را سه برابر دوز مجاز مصرف کنید ببینید دچار چه توهماتی می شوید (دیدم که می گم).

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۱۰ ۱۱:۳۵

اينجا انجمن معتادين گمنام زدين؟

زیبا احمدپور از تبریز۱۳۹۶/۰۸/۱۰ ۱۱:۲۹

خیلی جالب بود

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۲۹ ۲۰:۴۲

اون p اولش خونده نميشه آقاي مثلا دكتر

تقی۱۳۹۶/۰۷/۲۵ ۰۴:۵۷

تابی جونها....من کجا می تونم این قارج رو بخورم.یا بخرم یا بدوزدم..من میخوامش..فکرکن میری تو شکم اژدها..از اونور یه بروسلی میزنه بیرون. من قارچ میخوام.من میخوام بشم بروسلی........یه فیلم بازی کنم به اسم...قارچ اژدها..جان فروش خوبی می کنهو معروف میشم...ادددددده

دانیال۱۳۹۶/۰۴/۰۱ ۱۰:۲۶

دوستانی که اطلاعات دقیق دارند آیا ماشروم یا قارچ با موادی مثل شیشه تداخل نداره؟راستش چندتا پک گرفتم ولی از تجربه کردنش پشیمون شدم یه بار (پیکوبلا ) زدم بقدری حالم بد شد ورفتم به خلصه که خدامیدونه....

امین۱۳۹۶/۰۳/۲۱ ۰۱:۳۴

هیچی نیست جو ندیدن، اگه بد بود خدا نمی آفریدش :)

ارغوان۱۳۹۶/۰۲/۱۴ ۰۶:۳۲

ماشروم مثل ال اس دي(اسيد)مي مونه ولي با دز پايين تر

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۰۱ ۰۱:۱۵

فیلسوفا رو نیگا چه نظرات ادیبانه ای دادن.
بیشتر شبیه کمپ na میمونه تا سایت پزشکی.
اطلاعات سایت هم عالیه هرکی که مصرف میکنه خو خودش دوست داشته به کسی چه؟
درسته عوارض داره ولی با پایین آوردن دوز و خیلی چیزای دیگه میشه ترک کرد.
چون هیشکی بهتر از خود طرف نگران خودش نیست راحت میتونه ترک کنه.اونی ام که میوفته تو اعتیاد و ولش نمیکنه تقصیر خودشه.خودش دوست داره ادامه بده.
درکل کسی که یه بار روانگردان مصرف نکنه،از نظر من تجربه ی زندگی نداره

ناشناس۱۳۹۵/۱۲/۱۳ ۱۲:۴۲

اگر کسی خواست بزنه اولا مواظب باشه اور نزنه بمیره بعدشم با لیدر باس زد با چهاتا نادون بزنی مثل یکی از دوستان موهات سفید میشه و جنون میگیری که دیگه راه برگشتی نیست و از بین میری

ناشناس۱۳۹۵/۱۲/۱۲ ۰۰:۱۲

ماشروم باید لیدر داشته باشی که اتفاقی نیفته

Omid۱۳۹۵/۱۱/۲۴ ۰۸:۵۱

چرا فکر می کنید دارن تبلیغ میکنن.من خودم مصرف کننده شیشه و هروئين هستم .بیچاره ها آگاهی نمیدن میگیم چرا نمیدن؟وقتی هم که میان آگاهی میدن میگیم نگاه کن دارن تبلیغ میکنن.

aref۱۳۹۵/۱۰/۱۷ ۱۳:۵۰

نه بابا. این طوری هم که میگین نیست. عمرا به ال اس دی نمیرسه. ال اس دی خیلی باحال تره. ماشروم یکم سخت پیدا میشه. ولی از نظر قیمت و دسترسی و ... ماریجوانا از همه بهتره

ناشناس۱۳۹۵/۱۰/۰۶ ۰۸:۰۷

همونطور که کارشناس برنامه هم گفته، تهوم زا هست

سامان۱۳۹۵/۰۹/۲۷ ۱۸:۰۰

:)
هر كسي توي زندگيش چند بار بيشتر مصرف نميكنه چون ميلي بهش نداره.

تور ميزارن ميرن توي طبيعت كمپ ميزنن و تريپ

...۱۳۹۵/۰۹/۲۱ ۰۶:۰۱

ال اس دي و ماشروم كلا چيزي نيس كه كسي كه چيزي قبلامصرف نكرده بره سمتش

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۶ ۰۲:۳۰

سه وی

محمدرضا۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۲۳:۳۲

سلام من الان مصرف کردم حالم خیلی یده جی کار کنم

امین۱۳۹۵/۱۰/۱۰ ۱۸:۰۳

برو با موروچه ها گپ بزن

ظ۱۳۹۵/۰۸/۱۲ ۱۹:۰۱

ههههه

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۱۲ ۱۹:۰۱

؟؟؟!!!

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۱۲ ۱۹:۰۱

اونا بیابون قارچی چیزی حوردن؟؟؟!!!

ناشناس۱۳۹۵/۰۶/۱۰ ۰۴:۲۳

من اين ماشروم مصرف كردم يكم بزرگ نمايي ميكنند حالات عجيبي داره اما نه به اين صورت كه توصيف ميشه

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۹ ۰۳:۵۹

با اینکه خیلی میترسم از مصرفه ماشروم اما من عاشقه حرف زدن با حیوانات و حشراتم مخصوصا مورچه ها کاش این اطلاعاتو نمیدادین

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۱۰ ۱۹:۰۷

دوست عزیز من هم حیوانها رو خیلی دوست دارم. باهاشون هم حرف می زنم. احتیاج به هیچ ماده ای نداری. برو زل بزن تو چشم یک گربه باهاش حرف بزن. اگر بهت اعتماد کنن بهت نگاه می .کنم به زبون خودشون بهت جواب میدن.

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۴ ۰۲:۲۲

سلا

حسین۱۳۹۵/۰۴/۰۹ ۰۰:۵۵

بعضی از دوستان همچین میگن تبلیغ میکنین واسه اینا،که انگار جوونا نمیدونن، من خودم دانشجوام،دم دانشگامون گل و علف که دست همه هست،ماشروم و ال اس دی هم اراده کنی تو جیبته،پس صورت مسئله رو پاک نکنین،فکر چاره باشین خواهشا...ولی توهمش باحاله من تجربه ال اس دی دارم :))

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۱۰ ۱۹:۱۷

خاک تو سرت

پسر بد۱۳۹۵/۰۳/۲۴ ۰۱:۵۷

خیلی باحال بود،من میخوام برم شکار اژدهاااااااااااا

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.