آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

اژه‌ای: مردم به سوءاستفاده از اسیدپاشی آگاهند

معاون اول قوه قضائیه گفت: مردم نسبت به شایعات بی اساس دشمنان در سوء استفاده از موضوع اسیدپاشی در اصفهان به خوبی آگاه هستند.

معاون اول قوه قضائیه گفت: مردم نسبت به شایعات بی اساس دشمنان در سوء استفاده از موضوع اسیدپاشی در اصفهان به خوبی آگاه هستند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای شامگاه پنجشنبه در حاشیه آیین بزرگداشت آیت الله «مهدوی کنی» رییس فقید مجلس خبرگان رهبری در مسجد «صادقیه» کاشان در جمع خبرنگاران افزود: آنچه مشخص است، نسبت دادن موضوع اسیدپاشی به نظام جمهوری اسلامی با تبلیغات منفی، کار دشمنان و عوامل استکبار است.

وی افزود: دشمنان و بیگانگان در مورد اسیدپاشی مانند بقیه موضوعات مانور رسانه ای داده و زود تمام می شود.

معاون اول قوه قضائیه در مورد سخنان یکی از نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه عامل اسیدپاشی اصفهان در یک قدمی دستگیری است، اظهار داشت: نیروهای اطلاعاتی و انتظامی برای مختومه کردن این پرونده با جدیت در تلاشند تا جانی یا جانیان این حوادث به زودی معرفی شوند.

وی تصریح کرد: طبق شواهد و قرائن به نظر می رسد حوادث اسیدپاشی در اصفهان کار یک نفر است، ولی هنوز نمی توان با قطعیت در مورد آن سخن گفت.

محسنی اژه ای خاطرنشان کرد: برای روشن شدن ابعاد این پرونده باید تا زمان دستگیری عامل یا عاملان این حادثه اجتماعی منتظر بمانیم.

آیین بزرگداشت آیت الله «مهدوی کنی» رییس فقید مجلس خبرگان رهبری با حضور خانواده معظم شهدا و مردم شهید پرور کاشان، مسوولان دولتی، نظامی و انتظامی در مسجد «صادقیه» کاشان برگزار شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.