آخرین خبرعکس: سفر سید عباس عراقچی به عشق‌آباد
1بازدید

برادر بی رحم خواهرش را با سنگ کشت

فردی که در شهرستان کازرون استان فارس خواهرش را با ضربات سنگ به قتل رسانده بود، خود را به پلیس معرفی کرد.
 
به گزارش جام جم، سرهنگ دوم مهرداد مشوق، سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان کازرون استان فارس گفت: فردی که با وارد کردن ضربات سنگ به سر خواهرش، وی را به قتل رسانده بود با رها کردن جسدش در بیرون از شهر، با مراجعه به ماموران کلانتری «حضرتی»، خودش را به پلیس معرفی کرد.

وی افزود: با توجه به اینکه محل جنایت در حوزه استحفاظی پاسگاه انتظامی «ابوالحیات» این شهرستان بوده بلافاصله موضوع به آن یگان اعلام شد و ماموران در محل جنایت حاضر و با مشاهده جسد دختر جوانی حدودا ۲۸ ساله و خون آلود، اقدامات اولیه را انجام دادند.

سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان کازرون استان فارس گفت: در این خصوص با دعوت از مقام قضایی، پزشکی قانونی و عوامل تشخیص هویت از صحنه قتل بازدید و سپس جسد به پزشکی قانونی تحویل داده شد.

سرهنگ مشوق افزود:قاتل، انگیزه قتل را مسائل خانوادگی عنوان داشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ایران دخت۱۳۹۳/۰۸/۱۸ ۱۲:۲۱

یا خدا به کجا داریم میریم تاحالا زن وشوهرها هم دیگه را میکشتن حالا خواهر وبرادرها هم اضافه شدن خدا آخر وعاقبت ما را به خیر کنه!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۸/۱۸ ۱۱:۵۹

خدا لعنتش کند چقدر سنگدل. خدا آخر و عاقبت همه مارا ختم به خیر گرداند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.