آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
2بازدید

آب دریاچه ارومیه باز هم کاهش یافت

معاون امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: احیای دریاچه ارومیه نیازمند همگرایی و هماهنگی مسئولان و مردم است.

معاون امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: احیای دریاچه ارومیه نیازمند همگرایی و هماهنگی مسئولان و مردم است.
 
به گزارش ایسنا هادی بهادری در نشست خبری در خصوص مصوبات دولت برای احیای دریاچه که در سالن جلسات معاونت امور عمرانی ترتیب یافت، اظهارکرد: اهمیت دریاچه ارومیه بر فردی پوشیده نیست و بر تمام مناسبات اقتصادی، اجتماعی، زیستی، فرهنگی و معیشتی منطقه تاثیر دارد. 

وی با بیان اینکه احیای دریاچه ارومیه مهم ترین اولویت دولت در منطقه شمال غرب است، افزود: اولین مصوبه دولت مربوط به دریاچه ارومیه بوده و تاکنون دولت هر بودجه‌ای که ستاد احیای دریاچه ارومیه پیشنهاد داده تصویب کرده است. 

بهادری به همگرایی و هماهنگی مسئولان در رابطه با احیای دریاچه ارومیه تاکید کرد و گفت: باید تمامی مسئولان استان، استان‌های مجاور و مسئولان ملی در خصوص احیای دریاچه ارومیه اجماع کامل و هماهنگی در بحث اجرا داشته باشند. 

وی با تاکید بر اینکه نباید استفاده ابزاری از موضوع دریاچه ارومیه شود، خاطر نشان کرد: وضعیت فعلی دریاچه ارومیه ناشی از سیاست‌های نادرستی بوده که در گذشته اعمال شده است. 

معاون امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی با بیان اینکه بحث بهره‌گیری از مشارکت مردم در خصوص بحث دریاچه ارومیه درگذشته مغفول مانده است، گفت: نقش مردم در احیای دریاچه ارومیه محوری بوده و باید از ظرفیت و مشارکت مردم در اجرای طرح‌های احیای دریاچه ارومیه به درستی بهره‌گیری شود.
 

بهادری با تاکید بر اینکه دریاچه ارومیه فرصتی برای توسعه منطقه محسوب می‌شود، اظهارکرد: در حال حاضر پروژه‌های تعریف شده به منظور احیای دریاچه ارومیه با پروژه‌هایی که دستگاه‌ها باید انجام بدهند تناقض نداشته بلکه هم راستا است به طوری که توسعه سامانه‌های نوین آبیاری، جلوگیری از هدر رفت آب و ...در توسعه یافتگی منطقه تاثیر دارد. 

وی با بیان اینکه در حال حاضر تراز دریاچه ارومیه 1270.40 متر بوده که نسبت به پنج روز گذشته شش سانتیمتر کاهش یافته است، افزود: با توجه به افزایش دما و به تبع ان افزایش تبخیر، اگر این روند ادامه یابد به وضعیت پارسال دریاچه ارومیه خواهیم رسید. 

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر تراز دریاچه ارومیه نسبت به تراز اکولوژیک 3.7 متر فاصله دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۸/۲۰ ۱۵:۲۰

نجات دریاچه یک راهکار اساسی می خواهد

سوران۱۳۹۳/۰۸/۲۰ ۱۴:۲۵

در حال حاضر تراز دریاچه ارومیه نسبت به تراز اکولوژیک 3.7 متر فاصله دارد.

با افزایش 27 سانتی متر این دریاچه احیا نمی شود .

ناشناس۱۳۹۳/۰۸/۲۰ ۱۴:۱۲

مگه میشی تو این هوای سرد ارومیه، در 5 روز 6 سانت تبخیر داشت؟!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.