چند درصد ایرانی ها خانه شخصی دارند
بانک مرکزی اعلام کرد: بررسی نحوه تصرف محل سکونت خانوارها در سال 92 نشان می دهد که 64.4 درصد از خانوارها در مسکن شخصی (مالک نشین )، 25.8 درصد در مسکن اجاری ،0.8 درصد در مسکن در برابر خدمت و 9 درصد در مسکن رایگان سکونت داشته اند.
بانک مرکزی اعلام کرد: بررسی نحوه تصرف محل سکونت خانوارها در سال 92 نشان می دهد که 64.4 درصد از خانوارها در مسکن شخصی (مالک نشین )، 25.8 درصد در مسکن اجاری ،0.8 درصد در مسکن در برابر خدمت و 9 درصد در مسکن رایگان سکونت داشته اند.
به گزارش ایرنا، بررسی خانوارها از نظر نوع مصالح عمده بکار رفته در ساختمان محل سکونت آنان نشان می دهد در سال 92 حدود 17.4 درصد خانوارها در ساختمان های بتون آرمه، 25.5 درصد در بناهای اسکلت فلزی، 2.8 درصد در ساختمان های بلوک سیمانی،6.0 درصد در بناهای آجری با تیرچه بلوک، 42.4 درصد در ساختمان های آجری با تیرآهن، 3.4 درصد در بناهای آجری با تیرچوبی و 2.5 درصد در ساختمان های خشتی، گلی و چوبی و یا سایر مصالح سکونت داشته اند.
طبق نتایج این بررسی 3.9 درصد از خانوارها در محل سکونت خود از یک اتاق، 30.8 درصد از دو اتاق، 46.3 درصد از سه اتاق، 14.7 درصد از چهار اتاق، 2.8 درصد از پنج اتاق و 1.5 درصد از شش اتاق و بیشتر استفاده نموده اند.
** تسهیلات محل سکونت و لوازم زندگی مورد استفاده خانوارها
بررسی تسهیلات محل سکونت خانوارها در سال 1392 نشان می دهد که حدود 99.4 درصد از خانوارها از آب لوله کشی، 100 درصد از برق، 92.9 درصد از گاز شهری، 41.2 درصد از سیستم فاضلاب شهری، 82.2 درصد از تلفن، 23.9 درصد از اینترنت، 98.1 درصد از آشپزخانه، 99.3 درصد از حمام، 62.5درصد از کولر ثابت آبی، 17.6 درصد از کولر گازی، 8.6 درصد از سیستم حرارت مرکزی (شوفاژ)،5.2 درصد از پکیج و 41.7 درصد از انباری بهره مند بوده اند.
نتایج این بررسی گویای آن است که 44.4 درصد خانوارها از اتومبیل شخصی، 17.8 درصد از موتورسیکلت، 13.7 درصد از دوچرخه، 57.6 درصد از چرخ خیاطی، 30.2 درصد از رادیو ضبط و ضبط صوت، 12.8 درصد از رادیو، 99.3 درصد از تلویزیون، 53.8 درصد از ویدئو، 47 درصد از رایانه، 15.2 درصد از دوربین فیلمبرداری، 50.2 درصد از یخچال، 81.8 درصد از فریزر و یخچال فریزر، 51.1 درصد از پنکه، 99.2 درصد از اجاق گاز، 92.1 درصد از جارو برقی، 84.5 درصد از ماشین لباسشویی و 94.7 درصد از تلفن همراه استفاده می کنند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
عزیز دل اگه این خونه 53 متری ما که سه نفری توش زندگی میکنیم رو مسکن شخصی حساب کنی آره ما هم داریم ولی حداقل مساحت سرانه هر نفر برای زندگی حداقل 35 متر مربع است یعنی یک خانواده سه نفره وقتی خانه دار به حساب می آید که 105 متر مربع محل سکونت داشته باشد
خوش به حالتون ما که چهار نفریم و چهل متر خونه
این مسکن رایگان چیه و به کی تعلق می گیره-به ما 25.8یها یا؟
خونه شخصي؟!!!!!!!!ايا كيفيت خونه رو هم درنظر گرفتين؟ مساحت؟
نميدونم ولي فك كنم امار زياد دققي نيست البته مثل تمام امارهاي موجود!!!!!!!!!!!!!!!
ما که از اول عمر تا بحال جزء امار 25.8 بوده ایم و خواهیم بود.
این 9 درصدی که از مسکن رایگان استفاده می کنند خیلی جالبه! و تکان دهنده! یعنی از هر 10 نفر تقریبا 1 نفر مسکن رایگان دارن؟!!!
خیر از هر 10 خانواده 1 خانواده صاحب مسکن رایگان می باشد.
رایگان یعنی چی؟؟؟؟؟ تا حالا نشنیدیم. خوش بحال شون
جناب آقای شریفی، 9 در صد یعنی از هر صد نفر یک نفر ! یعنی از هر 100 نفر 1 نفر مسکن رایگان دارد.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.