آخرین خبرشهباز شریف: تعاملات اخیر با ایران و دیگر کشورها مثبت بوده است
1بازدید
۰

با کم رنگ شدن ارزش‌ها شاگرد در برابر استاد می ایستد!

دکتر محمود گودرزی گفت: متاسفانه در 8 سال گذشته گوش مردم از شنیدن مطالب ناروا، بی اخلاقی ها و حرمت شکنی ها پر شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، دکتر محمود گودرزی بعد از ظهر امروز با حضور در بیستمین دوره نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها با اشاره به نارسایی های اخلاقی و فرهنگی  در ورزش گفت : امیدوارم هرچه زودتر این دمل های چرکی که در حوزه اخلاق و فرهنگ سرباز کرده است مداوا شودوزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه مدینه فاضله فرهنگی هم آرمانی و هم موضوعی بسیار مفصل است افزود : برای رسیدن به این جایگاه باید یک سری آموزه های دینی و اخلاقی را سرلوحه امور خود قرار دهیم .

وی در ادامه با بیان بیت « بهشت آنجاست که آزاری نباشد / کسی را با کسی کاری نباشد»،  گفت: چندان به این شعر نمی توان استناد کردچرا که ما باید جامعه پویا و منتقد داشته باشیم و مدینه فاضله در حوزه فرهنگ یعنی فضا برای اندیشه کردن ، صحبت کردن ، نقد کردن و نقد شنیدن وجود داشته باشد که این موضوع در حوزه ورزش نیز مصداق پیدا می کند .

دکتر محمود گودرزی ادامه داد : متاسفانه در 8 سال گذشته گوش مردم از شنیدن مطالب ناروا، بی اخلاقی ها و حرمت شکنی ها پر شده است و این موضوع باید با دقت بسیار مورد بررسی قرار بگیرد .

وزیر ورزش و جوانان در ادامه افزود : وقتی که ارزش ها کم رنگ می شود حرمت شکنی ها جا باز و شاگرد در برابر استاد خود قد علم می کند ولو اینکه استاد مقصر باشد .

او ادامه داد : این سیستم تهمت زدن به خاطر پول و شهرت و منزلت اجتماعی است که امیدوارم در این چند مدت، که در خدمت ورزش هستیم این مساله را کم رنگ کنیم .

دکتر محمود گودرزی تاکید کرد : باید دمله های چرکی که در حوزه اخلاق و فرهنگ ورزش سرباز کرده مداوا شود هر چند درمان آن نیازمند زمان و وقت بسیار است .

او در پایان ابراز امیدواری کرد مسیر ورزش هرچه زودتر اصلاح و قطارآن در ریل واقعی به پیش برود .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.