آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

خودتان را برای بارندگی کم نظیر آماده کنید!

طی سه روز آینده بارش در جنوب غرب و مناطقی از جنوب کشور شدید خواهد بود و سبب آب‌گرفتگی معابر عمومی و طغیان رود‌ها می‌شود. این بارندگی بیشتر به شکل رگبار است، ولی در استان‌های سردسیر‌، شاهد بارش برف سنگین خواهیم بود.

خودتان را برای بارندگی کم نظیر آماده کنید!
یک پژوهشگر علم هوا‌شناسی از موج جديد و گسترده بارش‌هاي باران و برف طي روزهاي اين هفته خبر داد.

به گزارش «تابناک»، احسان مرادی در این باره گفت: پیشتر درباره آغاز دگرگونی آب و هوای ایران از هفته آخر آبان‌ماه و ادامه آن تا نیمه آذرماه صحبت کردیم. خوشبختانه پس از حدود ده روز کم بارشی در کشور، در هفته پایانی آبان‌ماه، بارش مناطق گسترده‌ای از کشور را هر چند اندک، فرا گرفت و از آلودگی هوا کاست، ولی همان طور که قبلا هم گفته شده بود، این بارش‌ها مقدمه این تغییر‌ها بود و بارش‌های اصلی را از این هفته تا نیمه آذرماه خواهیم دید.

این پژوهشگر با اشاره به ورود سامانه جدید بارشی به کشور افزود: هم اینک با ورود سامانه کم فشار بارش‌زایی به کشورمان در نیمه غربی و شمالی، شاهد بارش هستیم که این بارش‌ها در برخی مناطق جنوب غربی و در استان‌های ساحلی دریای خزر شدید‌تر است. از فردا و با همراهی بیشتر رطوبت از عرض‌های جنوبی، شاهد شدت گرفتن بارش در غرب، جنوب غرب کشور و سواحل غربی دریای خزر خواهیم بود که از بعدازظهر بارش‌ها گسترده‌تر هم خواهد شد و دامنه‌های زاگرس، دامنه‌های البرز و مناطقی از جنوب و مرکز را هم فرا خواهد گرفت.

مرادی درباره بارش در سایر مناطق کشور گفت: هر چه به سه شنبه نزدیک می‌شویم، بارش‌ها گسترده‌تر خواهد شد و به جز جنوب شرق در سراسر ایران بارش خواهیم داشت.

این پژوهشگر با هشدار به هموطنان ساکن جنوب غرب کشور اضافه کرد: طی سه روز آینده بارش در جنوب غرب و مناطقی از جنوب کشور شدید خواهد بود که سبب آب‌گرفتگی معابر عمومی و طغیان رود‌ها می‌شود. از آنجا‌ که غلبه جریان‌های مرطوب جنوبی حاکم است، بیشتر بارش‌های کشور به شکل رگبار خواهد بود که در برخی استان‌ها آب‌گرفتگی معابر را سبب می‌شود، ولی در استان‌های سردسیری، شاهد بارش برف سنگین خواهیم بود.

وی با هشدار مجدد به هموطنان گفت: اگر عازم سفر هستید، شک نکنید طی روزهای میانی این هفته در بسیاری از راه‌های کشور به مشکل بر‌می‌خورید، به ویژه راه‌هایی که در محدوده رشته کوه‌های زاگرس و البرز قرار دارند؛ لذا در صورت ضروری بودن ‌سفر، تجهیزات لازم را به همراه داشته باشید.

این پژوهشگر در پایان درباره ادامه بارش‌ها تا نیمه آذرماه گفت: از چهارشنبه شاهد کاهش بارش در کشور خواهیم بود، ولی از پنجشنبه و طی روز جمعه ابتدا در شمال غرب کشور و به تدریج در تمام نیمه غربی بارش‌های جدید آغاز می‌شود. طی روزهای ابتدایی هفته آینده بار دیگر شاهد موج جدیدی از بارش خواهیم بود و به طور کلی حداقل تا نیمه آذرماه بارش‌های کشور نرمال تا فرا‌تر از نرمال خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۳ ۱۳:۱۴

من آمادم بگو اگه مرده بیاد

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۳ ۱۰:۱۷

خدایا بلوچستان کی شاهد بارش باران خواهد بود؟؟؟؟
خدا امیدمان ب توست ناامیدمان نکن
خدایا شکرت

حسین۱۳۹۳/۰۹/۰۳ ۰۹:۵۶

ایشان جزو سازمان هواشناسی نیستند .توجه فرمایید ایشان بعنوان یک پژوهشگر اعلام نظر فرموده اند....

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۳ ۰۹:۲۳

ما کرمانی ها همیشه آماده ایم
ولی این طرفا خبری نمیشه

رامین۱۳۹۳/۰۹/۰۳ ۰۸:۲۰

تابناک جان چرا در اخبار خود از اخبار و اطلاعیه های رسمی سازمان هواشناسی کشور استفاده نمی کنی؟ صرفاً نامبرده پژوهشگر بوده اما اشاره نکرده اید که در کجا ؟

دانیال آریایی گنجه ای۱۳۹۳/۰۹/۰۳ ۰۸:۱۰

خدایا ایران را از شر : دروغ ، خشکسالی و دشمنان دور بدار . داریوش بزرگ هخامنشی

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۳ ۰۵:۳۱

خدایا دروغ و دشمنی را هم دور کن.
آمین

اردلان۱۳۹۳/۰۹/۰۳ ۰۱:۴۸

خيلي جالبه كه بعضيها حسودي مي كنن! خب بابا بنده خدا تا حالا همه پيش بيني هاش درست در اومده! چرا اينقدر عادت به فحاشي و حسادت دارن بعضيها؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۳ ۰۰:۰۵

گر نباشد میل حق برگی نریزد از درخت

شاغلام۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۲۳:۵۷

دمت گرم تابناك، با اين پيش بيني ها چند وقته ديگه غافلگير نمي شم،

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۲۳:۱۰

شکر

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۲۲:۲۹

اروميه پر نميشه كمي اب درياچه تبخير ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هواشناسی ده بالا۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۲۰:۵۰

رطوبت +هوای ابری =بارندگی درصورتی که حرارتهای وسایل گرمازا ووسایل نقلیه اجازه بارش بدهند

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۲۰:۳۶

اورمیه پر میشه

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۱۹:۵۵

نمیتونم باور کنم چون پارسال هم هواشناسی از اسفند و فروردین پر باران خبر داد ولی هیچی ندیدیم

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۱۹:۵۰

خدا را شكر

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۱۹:۲۲

انشالله

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۱۸:۲۹

الحمدلله رب العالمین؛ الها واحدا فردا صمدا؛ لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفواً احد

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۱۷:۴۵

خدایا شکرت!

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۱۷:۴۱

خدا رو شکر، مردم زیادی خصوصاً کشاورزهای زحمتکش چشمشون به آسمونه

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۱۷:۳۱

خدا را شکر

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۱۶:۵۷

خدایا از امسال خشکسالی را از سرزمینمان و همچنین دلهایمان دور بفرما................ آمین

مهدی۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۱۶:۳۸

کارشناس محترم ان شاءالله رو هم بگو-تو که علامه دهر نیستی-یک درصد هم احتمال بده که اونجوری که شما می گی نشه!!!

شهاب۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۱۶:۲۵

هفته گذشته هم پیش بینی بارش سنگین رو داشت
ولی نم نمی بیشتر نبود اون هم برای چندساعت.

شبنم۱۳۹۳/۰۹/۰۳ ۰۰:۳۹

بابا تو ديگه نوبري! نم نم بارون توي چند ساعت؟؟؟! اينكه ميشه رگبار! چرا حسودي مي كني آقا شهاب؟ خب تو هم برو بشو پژوهشگر!

رضا۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۲۳:۵۵

نمي دونم شما كي هستي؟ و چه قصد و غرضي داري؟ اما هفته قبل هيچ صحبتي از بارش سنگين نكرده بود! شما دروغ مي گي! لينك مصاحبه قبلي ايشون پايين مطلب بالا هست!

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۱۶:۲۰

ایشون چکاره باشن؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۲۲:۴۸

اگه به اول خبر نگاه کنی می بینی ایشون پژوهشگر هواشناسیه . مشکلیه ؟‌ عادت کردی هر خبری می شنوی از اون بالا بالاها باشه حتما، که به دلت بچسبه ؟‌

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۱۶:۱۷

خدا را شکر خدایا شکر

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۱۶:۱۳

خداراشکر.

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۱۶:۱۰

اينقدر بگيد تا همين ... باروني هم كه مي اد از اين كشور و ملت بدبخت دريغ بشه.

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۲۲:۴۵

خوب مرد حسابی اگه نگن سیل میاد تورو می بره .چرا الکی و ندونسته و متعصبانه با همه چیز برخورد می کنین ؟‌ فکر کنم هواشناسی که یک علم مهمه در همه کشورها برای امثال شما قرتی بازیه !

بهروز۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۲۱:۰۴

چن تا لایک برای "عباس" که جان مطلب رو گفت.

عباس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۲۰:۳۳

خب خدا رو شکر کن تا ان شاءلله بباره، خوب و خیر و بی خطر و پر برکت هم بباره.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.