برانکو در یک قدمی نیمکت پرسپولیس

مذاکرات با برانکو ایوانکوویچ برای هدایت تیم فوتبال پرسپولیس جدی شده و به نظر می‌‌رسد او به زودی به تهران بازگردد.
کد خبر: ۴۵۹۸۸۱
|
۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۶ 20 December 2014
|
12404 بازدید
مذاکرات با برانکو ایوانکوویچ برای هدایت تیم فوتبال پرسپولیس جدی شده و به نظر می‌‌رسد او به زودی به تهران بازگردد.

به گزارش فارس، طی چند روز گذشته شایعاتی در خصوص مذاکره مسئولان باشگاه پرسپولیس با برانکو ایوانکوویچ مطرح شده بود و این موضوع امروز در گفت‌وگو با فارس از سوی مربی کروات تایید شد و برانکو از مذاکره‌اش با مسئولان باشگاه پرسپولیس خبر داد.

سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران اعلام کرد که مذاکراتی با مسئولان پرسپولیس برای هدایت این تیم انجام داده و احتمال دارد در چند روز آینده برای ادامه مذاکرات به تهران بیاید.

به گزارش فارس، این در حالی است که مانع بزرگی برای ورود برانکو به ایران وجود دارد و آن هم بحث مالیات اوست که باید دید مسئولان چه چاره‌ای برای آن خواهند اندیشید.

همچنین در این زمینه شنیده شده که قرار است دستیاران برانکو دو پیشکسوت از ستاره‌های سابق سرخ‌پوشان باشند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟