میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

"ذوالقرنین" داعش همه مدارس نینوا را تعطیل کرد

مسؤول بخش آموزش گروه تروریستی داعش که خود را "ذوالقرنین" نامیده است، همه مدارس استان نینوا را تعطیل کرد.
کد خبر: ۴۶۰۴۴۳
| |
11544 بازدید

مسؤول بخش آموزش گروه تروریستی داعش که خود را "ذوالقرنین" نامیده است، همه مدارس استان نینوا را تعطیل کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع محلی در استان نینوا روز سه شنبه اعلام کرد که "ذوالقرنین" همه مدارس این استان را به بهانه داشتن اختلاف با تفکرات داعش تعطیل کرد.

این منبع به شبکه عراقی سومریه نیوز گفت که این عضو ارشد داعش همچنین همه معلمانی را که توبه نکرده بودند، اخراج کرد.

به گفته این منبع، داعش وعده داده است که پس از چاپ کتابهای جدید و برگزرای دوره های آموزشی برای معلمان، مدارس دوباره گشوده خواهد شد.

"ذوالقرنین" تبعه مصری است و گذرنامه آلمانی دارد، و از سرکردگان ارشد داعش به شمار می آید. وی پیش از پیوستن به داعش عضو گروه تروریستی دیگری به نام "تنظیم الجهاد والتوحید" به سرکردگی "ابومصعب زرقاوی" بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات