آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
4بازدید

تيراندازي در کانادا هفت زخمي برجاي گذاشت

پلیس کانادا اعلام کرد تیراندازی در یک میهمانی به مناسبت سال نو میلادی در شهر کلگری واقع در جنوب آلبرتا روز پنجشنبه هفت زخمی برجای گذاشت که حال دو تن از آنها وخیم است.

پلیس کانادا اعلام کرد تیراندازی در یک میهمانی به مناسبت سال نو میلادی در شهر کلگری واقع در جنوب آلبرتا روز پنجشنبه هفت زخمی برجای گذاشت که حال دو تن از آنها وخیم است.

به گزارش واحد مرکزی خبر، پلیس کانادا افزود: عاملان تیراندازی پس از گشودن آتش از محل متواری شده اند و هیچ یک جزو زخمی شدگان نیستند.

یک منبع آگاه به خبرگزاری فرانسه گفت: ظاهرا مهاجمان با یک خودرو محل را ترک کرده اند.
هنوز مشخص نیست تعداد مهاجمان چند نفر بوده و دلیل این تیراندازی چه بوده است.

پلیس حدود ساعت پنج صبح به وقت محلی چند تماس دریافت کرد مبنی بر اینکه یک تیراندازی در یک میهمانی خصوصی که حدود 50 نفر در آن حضور داشتند رخ داده است.

ماموران اورژانس پنج تن از زخمی شدگان را که حال دو نفر از آنها به شدت وخیم بود به بیمارستان انتقال دادند.
تصاویر منتشر شده در شبکه های اجتماعی نشان میدهد پلیس خیابانهای اطراف محل تیراندازی را تحت نظر دارد.
شهر کلگری در غرب کانادا حدود یک میلیون نفر جمعیت دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.