آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

کشاورزی نوین، راهکاری برای کنترل مصرف آب

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: بیشترین میزان هدررفت آب در حوزه کشاورزی است که با صنعتی شدن بخش کشاورزی می‌توان میزان مصرف آب را کنترل کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛محمدرضا امیر کهنوج عضو کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی  اظهار داشت: میزان مصرف آب در حوزه کشاورزی حدود 92 درصد از کل مصرف کشور است و 8 درصد مصرف به بخش شرب و صنعت اختصاص دارد.

وی افزود: با توجه به مصرف زیاد حوزه کشاورزی مقدار هدر رفت آب نیز در این حوزه بسیار بالا است.

امیری کهنوج در خصوص اقدامات لازم برای جلوگیری از هدر رفت بیان کرد: بهترین روش برای کنترل مصرف آب استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری و توجه به صنعتی شدن بخش کشاورزی است، علاوه بر این باید میزان مصرف آب در حوزه شرب نیز طبق شاخص‌ها معلوم شود.

عضو کمیسیون کشاورزی همچنین بیان کرد: باید در مسئله آبخیزداری و آب خوان‌ها نیز جهاد در سراسر کشور انجام شود و با مطالعه بتوان در هر شهر طبق شرایط اقلیمی میزان مصرف آب را کنترل کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.