آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

آخرین وضعیت تفحص ازصندوق ذخیره فرهنگیان

نماینده مردم اراک و کمیجان از جزئیات آخرین وضعیت تحقیق و تفحص ازصندوق ذخیره فرهنگیان و گفت: این طرح به زودی در صحن مجلس قرائت می شود.

محمد حسن آصفری در گفت وگو با خانه ملت، درباره آخرین وضعیت تحقیق و تفحص ازصندوق ذخیره فرهنگیان، افزود: با توجه به اینکه در ابتدا این طرح برای شفاف‌سازی فعالیت های صندوق ذخیره فرهنگیان کلید خورد لذا جمعی از نمایندگان مجلس آن را به امضا رساندند و خواستار به نتیجه رسیدن این طرح شدند.

نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: این طرح در کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس مورد بحث و بررسی واقع و بعد از آن نیز به هیات رئیسه مجلس ارایه شد تا در اولین فرصت در صحن علنی مجلس مورد رسیدگی قرار گیرد.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با یادآوری مهمترین محورهای طرح تحقیق و تفحص ازصندوق ذخیره فرهنگیان، تصریح کرد: بررسی حساب های مالی، درآمدها، شرکت ها، حقوق مدیران و مجموعه افرادی که در صندوق ذخیره فرهنگیان مشغول به کار هستند و همچنین نحوه انتخاب این افراد ازمواردی است که در طرح مذکور بررسی خواهد شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: شفاف سازی کلی ازصندوق ذخیره فرهنگیان مورد خواست جمعی از نمایندگان مجلس است که امیدواریم به زودی در صحن مجلس بررسی شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.