آخرین خبرقیمت خودرو امروز پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵
3بازدید
۰

سارقان مسلح، پلیس ایلامی را به شهادت رساندند

فرمانده انتظامی استان ایلام، از شهادت یکی از کارکنان انتظامی این استان در شهرستان آبدانان به دست سارقان مسلح خبر داد.

فرمانده انتظامی استان ایلام، از شهادت یکی از کارکنان انتظامی این استان در شهرستان آبدانان به دست سارقان مسلح خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار «علی دولتی» گفت: ساعاتی پیش در پی اطلاع به مرکز فوریت های پلیسی 110 شهرستان آبدانان مبنی بر تردد دو نفر موتورسوار مسلح در جاده سراباغ به هلیوه شهرستان آبدانان، موضوع در دستور کار فرماندهی بخش قرار گرفت.

وی افزود: با اعزام دو گروه از همکاران، بخش سراباغ به محل و روئیت موتورسواران به آنان دستور ایست داده می شود که با مشاهده پلیس اقدام به فرار کردند.

سردار دولتی خاطرنشان کرد: در هنگام تعقیب موتورسواران مسلح، یکی از آنها به طرف مامورین تیراندازی کرده که متاسفانه یکی از همکاران ما به شهادت رسید.

وی افزود: موضوع حادثه در دستور کار قرار گرفته و اخبار تکمیلی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.