آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

خوزستانی‌ها منتظر خبر خوش دولت هستند

عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان گفت که مردم خوزستان منتظر خبرهای خوشی از هیات دولت برای حل مشکل آلودگی هوای این استان هستند.

به گزارش ایسنا؛اسماعیل جلیلی، اظهار کرد: بعد از جلسه نمایندگان استان خوزستان با وزیر بهداشت به عنوان فرستاده ویژه رییس‌جمهور به استان، منتظریم فردا (یکشنبه) جلسه هیات دولت برگزار و تعهدات دولت برای حل مشکل آلودگی هوای استان خوزستان عملیاتی شود.

وی افزود: ما امیدواریم هیات دولت ردیف توسعه پایدار خوزستان که معاون اول رییس‌جمهور قول آن را داده بود را مصوب کند، سه درصد سهم مناطق نفت‌خیز و محروم از صادرات و تولید نفت برای جبران آلودگی‌های ناشی از آن را برای خوزستان در نظر بگیرد و خسارت‌هایی که از گرد و غبار به کشاورزان و مردم تحمیل می‌شود را جبران کند.

این عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان همچنین با تاکید بر لزوم برقراری فوق‌العاده بدی آب و هوا برای کارکنان دستگاه‌های دولتی و خصوصی در استان خوزستان خاطرنشان کرد: نیروی کار در استان خوزستان تابستان‌ها گرمای 60 درجه و پاییز و امسال ریزگردها را تحمل می‌کنند و مردم واقعا دچار استیصال شدند.

جلیلی در پایان ابراز امیدواری کرد که فردا (یکشنبه) خبر خوشی از هیات دولت برای استان خوزستان وجود داشته باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.