مورینیو بار دیگر سوژه شد؛
انتقاد جالب آقای خاص به اشتباهات داوری
سرمربی تیم فوتبال چلسی در پایان دیدار این تیم برابر برنلی به شکل جدید اعتراض خود به داوران را در مصاحبه با خبرنگاران مطرح کرد.
به گزارش مهر، ژوزه مورینیو که به شدت نسبت به اشتباهات مارتین اتکینسون داور دیدار خانگی این تیم برابر برنلی معترض بود در پایان این دیدار از پاسخگویی به خبرنگاران امتناع ورزید و گفت که نمیخواهد بار دیگر جریمه شود.
وی البته عنوان کرد: در این بازی چهار دقیقه کلیدی وجود دارد. دقایق 30، 33، 43 و 69 لحظاتی از بازی هستند که شما میتوانید درباره هر کدام از آنها یک داستان بنویسید. من بیشتر از این جواب نمیدهم چرا که دوست ندارم مجازات شوم.
مورینیو پیش تر در ماه دسامبر از ایجاد یک کمپین علیه چلسی هشدار داده بود و برای همین 25 هزار پوند جریمه شد. پس از آن محرومیت دیه گو کاستا نیز باعث شد شدت انتقادهای آقای خاص دو چندان شود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.