آخرین خبررشد مصرف بنزین برای نخستین بار منفی شد
5بازدید

استقبال از اجرای طرح وصول چک از خودپردازها

هرچند زمزمه امکان پذیر شدن وصول چک از دستگاه های خودپرداز از سال 94 در برخی از بانک های کشور به گوش می رسد، اما بانک مرکزی معتقد است اجرای این طرح نیاز به انجام برخی تغییرات در خودپردازها دارد.

هرچند زمزمه امکان پذیر شدن وصول چک از دستگاه های خودپرداز از سال 94 در برخی از بانک های کشور به گوش می رسد، اما بانک مرکزی معتقد است اجرای این طرح نیاز به انجام برخی تغییرات در خودپردازها دارد.

به گزارش ایرنا، از آنجا که ATM یا همان خودپرداز های بانکی در سیستم بانکداری سراسر جهان جایگاه بسیار مهم و حیاتی یافته اند، توجه به چگونگی ظهور و بروز آن در سیستم بانکداری و آینده ای که در پیش دارد اهمیت دو چندان یافته است.

برهمین اساس در سال های اخیر و با ارتقا فناوری در حوزه بانک به خصوص بانکداری الکترونیک همه ساله شاهد ارتقا خدمات دهی در بخش خودپردازها و دیگر بخش ها بوده ایم.

بنابر این بانک های کشور همواره در تلاش بوده اند تا قابلیت های جدیدی را از طریق دستگاه های خودپرداز به مشتریان ارایه دهند اما این بار گویا دریافت چک از طریق خودپرداز در دستور کار برخی از بانک های کشور قرار گرفته است.

محمدرضا ساروخانی مدیرعامل بانک ملت چندی پیش اعلام کرد: این بانک دارای 3 هزار و 700 دستگاه ATM است که ما به دنبال افزایش تعداد و قابلیت های آن هستیم به گونه ای که سعی داریم قابلیت های آنرا به مانند کشورهای دیگر افزایش دهیم و از جمله برنامه های ما دریافت چک به وسیله دستگاه های ATM درسال 94 است.

ناصر حکیمی مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک مرکزی نیز در خصوص اجرای این طرح در سال 94 در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، گفت: هرچند بانک مرکزی در خصوص وصول چک از دستگاه های خودپرداز برنامه مشخصی ندارد اما اگر بانک های کشور توانایی انجام این امر را داشته باشند از آن استقبال می کنیم.

وی ادامه داد: وصول چک از دستگاه های خودپرداز یکی ازقابلیت هایی است که نیاز به تغییرات در خودپردازهای کشور دارد.

مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک مرکزی، تصریح کرد: در صورتی که بانک ها امکان ارایه این خدمت را به مشتریان داشته باشند بانک مرکزی از این طرح استقبال خواهد کرد.

هرچند که وصول چک از خودپرداز ها نیازمند ایجاد تغییراتی در این دستگاه ها است اما با توجه به برنامه برخی از بانک ها برای اجرایی کردن این طرح، مشتریان بانک ها باید در سال 94 منتظر دریافت خدمتی جدید از سیستم بانکی کشور باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.