آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

مربیان خارجی تمایلی به مربیگری درالهلال ندارند

مذاکرات مقامات باشگاه الهلال سعودی با میشل گونزالس مربی نام آشنای اسپانیایی به شکست انجامید تا روند بی میلی مربیان خارجی برای هدایت این تیم سعودی ادامه یابد.

به گزارش ایرنا از تارنمای خبری الکره ، امیر نواف بن سعدون عضو هیات رییسه باشگاه الهلال روز سه شنبه گفت: مذاکرات چند روزه نمایندگان این باشگاه با گونزالس در دبی نتیجه ای دربرنداشت وعمده اختلافات این باشگاه و این سرمربی در مورد مدت زمان قرارداد ، بند جزایی نقض یک طرفه قرارداد واخراج مربی بود . 

از زمان برکناری لورانتینه رگه کامپف رومانیایی از سرمربیگری تیم الهلال ،دست اندرکاران این تیم باچند سرمربی مطرح دیگر نیز گفت وگو کردند اما به دلیل دست نیافتن به توافق نهایی بر سر مسایل مالی وشرط جزایی ، این گفت وگوها باشکست مواجه شد. 

هیروی رینار فرانسوی وادواردو پاوزا آرژانتینی از دیگر سرمربیانی هستند که مسئولان این باشگاه با آنان مذاکره کرده اند.

وجود خلاء کادر فنی در نیمکت تیم الهلال ،این تیم را در آستانه آغاز رقابتهای فوتبال لیگ قهرمانان آسیا در وضعیت دشواری قرار داده است ، درحال حاضر سرمربی جوانان این تیم به صورت موقت تیم بزرگسالان را هدایت می کند.

به گزارش تارنمای خبری الکره خواییر آگیره مربی مکزیکی سابق تیم ملی فوتبال ژاپن تازه ترین گزینه مسوولان باشگاه الهلال است که مسئولان این باشگاه به زودی با وی گفت وگو کنند. 

درمسابقات مرحله گروهی فوتبال لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا که از امروز(سه شنبه) آغاز می شود،تیم الهلال عربستان با تیم های فولاد خوزستان ، السد قطر ولکوموتیو ازبکستان در گروه C قراردارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.