آخرین خبرجدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم امروز دوشنبه 11 آبان؛ نوسان افزایشی شاخص ارزی
0بازدید

نقشه خونین برای سرقت طلاهای پیرزن

نقشه خونین برای سرقت طلاهای پیرزن
«وقتی در مترو با زن جوانی آشنا شدم و او را برای پرستاری از مادرم استخدام کردم، هرگز تصورش را نمی‌کردم نقشه خونینی در سر دارد.»

به گزارش همشهری، اینها را زنی می‌گوید که مادرش به‌خاطر حمله خونین پرستارش در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان تحت درمان قرار گرفته است.

وي ماجرا را براي مأموران اينطور تعريف كرد: اوايل اسفند‌ماه در مترو با زن جواني آشنا شدم و او را براي مراقبت از مادر 70ساله‌ام استخدام كردم. پس از گذشت يك هفته، امروز (12بهمن) هرچه با خانه مادرم تماس گرفتم جواب نداد.نگران شدم و وقتي به آنجا رفتم او را ديدم كه غرق در خون روي زمين افتاده است.

اين در حالي بود كه هيچ خبري از پرستار نبود و او پس از سرقت طلاهاي مادرم فرار كرده بود. با اين شكايت تيمي از مأموران پايگاه چهارم پليس آگاهي راهي محل حادثه شده و دريافتند كه ضربات وارد شده به سر پيرزن با گلدان بلورين بوده است. شكي وجود نداشت كه سرقت از سوي همان زني صورت گرفته كه براي مراقبت و پرستاري از پيرزن استخدام شده بود.

كارآگاهان در ادامه موفق شدند چهره زن جوان را در بازبيني دوربين مداربسته يك مغازه سوپرماركت كه در نزديكي خانه پيرزن بود به‌دست آورند.

سرهنگ كارآگاه سعدالله گزافي، رئيس پايگاه چهارم پليس آگاهي تهران، با اعلام اين خبر گفت: در اين پرونده قاضي مجوز چاپ عكس زن جوان را صادر كرده است.

چنانچه هركس اطلاعي از وي دارد مي‌تواند موضوع را از طريق شماره تماس 51055123 در اختيار كارآگاهان قرار دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۱۲/۲۴ ۱۹:۳۶

اوايل اسفند‌ماه در مترو با زن جواني آشنا شدم و او را براي مراقبت از مادر 70ساله‌ام استخدام كردم. پس از گذشت يك هفته، امروز (12بهمن) هرچه با خانه مادرم تماس گرفتم جواب نداد
برعکس زمان حرکت می کرده

آنا۱۳۹۳/۱۲/۲۴ ۱۵:۱۱

اين جاني نمك نشناسو هر كي ديد رحم نكنه يه گلدون بردار بزنه تو سرش تا بميره خيلي بدبخته به يه خانم مسن رحم نكرده فكر كرده مي تونه فرار كنه مي گيرنش به سزاي كار بدش مي رسوننش اصلا نمي فهمم چرا مرم اين دوروزمونه به حق خودشون راضي نيستن همه زياد مي خوان از راه مفت و آسون هم مي خوان بي تربيتا

ناشناس۱۳۹۳/۱۲/۲۴ ۱۵:۰۹

مادر این دختر از بی احتیاطی دخترش به چه روزی افتاد!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۳/۱۲/۲۴ ۱۴:۲۱

شما چه ساده هستيد
براي اينکه پرستار را بيمه نکند از مترو و خيابان انتخاب کرده

استاد۱۳۹۳/۱۲/۲۴ ۱۳:۴۸

روح پدرم شاد که میگفت به استاد
فرزند مرا هیچ میاموز بجز عشق

ناشناس۱۳۹۳/۱۲/۲۴ ۱۰:۲۹

....دختر بی فکر !!! عقل هم خوب چیزیه
آدم از تو مترو و خیابون و کوچه پرستار انتخاب میکنه !!!؟؟ بیچاره مادره....

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.