۹ شب به بعد آجیل نخورید! ‌

با توجه به مصرف بالای نمک در جامعه توصیه می‌شود افراد حتما از آجیل‌های بدون ‌نمک استفاده کنند.
کد خبر: ۴۸۴۳۷۲
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۳ 17 March 2015
|
10752 بازدید
|
یک کارشناس‌ تغذیه مرکز بهداشت استان ‌کرمانشاه اظهار کرد: مصرف آجیل در ساعات پایانی ‌شب موجب سوء‌هاضمه شده، بنابراین توصیه می‌شود افراد از مصرف آجیل از ساعت 20 و یا 21 شب به بعد خودداری کنند.

به گزارش ایسنا، نیلوفر حیدری با اشاره به افزایش مصرف ‌آجیل در نوروز و تاکید بر استفاده از آجیل‌های بی‌نمک، اظهار کرد: با توجه به مصرف بالای نمک در جامعه توصیه می‌شود افراد حتما از آجیل‌های بدون ‌نمک استفاده کنند.

حیدری اظهار کرد: حتی مصرف کوتاه‌ مدت آجیل در ایام ‌نوروز چنانچه از نوع شور آن باشد می‌تواند موجب تغییر ذائقه افراد و بویژه کودکان به سمت نمک شود که این امر قطعا تاثیرات منفی از جمله افزایش فشار خون که خود ریشه بسیار از بیماری‌هاست را به دنبال خواهد داشت.

این کارشناس‌ تغذیه، تازگی ‌آجیل را یکی از نکات حائز اهمیت در زمینه مصرف این ماده غذایی عنوان کرد و افزود: آجیل مصرفی نباید براق بوده و علائم کپک‌زدگی در آن دیده شود و بهتر است افراد از خرید آجیل‌هایی که در معرض نورآفتاب بوده‌ نیز اجتناب کنند.

حیدری با اشاره به انرژی‌زایی بالای آجیل، اظهار کرد: هر یک قاشق‌آجیل برابر یک قاشق‌روغن انرژی‌زا‌ست و به همین جهت توصیه می‌شود افراد در زمینه مصرف این ماده‌غذایی زیاده‌روی نکنند.

وی با بیان اینکه آجیل منبع ‌خوب آمگا3، ویتامین‌ها و آهن است، اظهار کرد:در صورت افزایش مصرف، آجیل می‌تواند اضافه‌وزن و چاقی را به همراه داشته باشد که خود بسیار زیان‌آور است و به همین جهت توصیه می‌شود افراد کنترل‌شده و در حد 100 تا 200 گرم در روز آجیل مصرف کنند.

این کارشناس تغذیه تصریح کرد: توصیه ما این است جهت پیشگیری از اضافه‌ وزن با مصرف ‌آجیل، این ماده‌غذایی را جایگزین مصرف روغن و چربی کنند.

حیدری تصریح کرد: بهتر است افراد در ایام ‌نوروز که مصرف آجیل بالا می‌رود، مصرف چربی و روغن را در غذاهای خود پایین بیاورند و از لبنیات کم‌چرب استفاده کرده و مصرف تنقلاتی مانند چیپس و پفک را کنار بگذارند تا بتوانند به راحتی آجیل مصرف کنند.

وی در خصوص زمان مصرف آجیل نیز توصیه کرد: افراد آجیل را بصورت میان‌ وعده مصرف کرده و از مصرف آن بلافاصله بعد از غذا و در ساعات پایانی شب خودداری کنند.

حیدری اظهار کرد: مصرف بلافاصله آجیل بعد از غذا موجب ورود حجم بسیار کالری به بدن شده که این امر چاقی و اضافه‌ وزن را برای افراد به دنبال دارد.

این کارشناس‌ تغذیه اظهار کرد: مصرف آجیل در ساعات پایانی ‌شب نیز موجب سوء‌هاضمه شده، بنابراین توصیه می‌شود افراد از مصرف آجیل از ساعت 20 و یا 21 شب به بعد خودداری کنند.

وی اظهار کرد: بهترین زمان مصرف آجیل استفاده از آن به عنوان یک میان ‌وعده در ساعت 10 صبح یا 17 بعدازظهر است. 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۱۰
فرهاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
ساعت 9 قدیم یا جدید؟
بهرنگ
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
ما از 9 صبح به بعد هم نميخوريم!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
اخه برادر من اجیل کجا بود منکه در خونه رو رو خودم بستم به همه هم گفتم رفتم شهرستان نیستم تا مبادا مهمون بیاد خونه . از کجام بیارم اجیل کیلو هفتاد هزار تومنو میوه کیلو ده هزاری بدم مهمون حبیب خدا بخوره ؟
یاسر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
من که اصلا اجیل نمیخورم چون پولشو ندارم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
من کل سال 12 شب به بعد آجیل میخورم ، تو خواب البته
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
آجیل چیه؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
كو آجيل :-|
babi
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
حالا اجیل چی هست؟
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
ما از 9 امشب تا 9 همه شبها نمیتونیم آجیل بخوریم. چون پول نداریم پسته کیلو 60 هزار تومن بخریم.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
ما از 9 امشب تا 9 همه شبها نمیتونیم آجیل بخوریم. چون پول نداریم پسته کیلو 60 هزار تومن بخریم.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت