آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

حمله شبانه عربستان به فرودگاه عدن

نیروهای موسوم به ائتلاف تحت فرماندهی عربستان سعودی در چارچوب عملیات عاصفه الحزم (طوفان قاطعیت) فرودگاه بین المللی عدن را هدف حمله شبانه قرار دادند.

نیروهای موسوم به ائتلاف تحت فرماندهی عربستان سعودی در چارچوب عملیات عاصفه الحزم (طوفان قاطعیت) فرودگاه بین المللی عدن را هدف حمله شبانه قرار دادند.

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، منابع محلی اعلام کردند کشتی های جنگی وابسته به نیروهای ائتلاف فروگاه و یک پایگاه نیروهای امنیتی ویژه را در عدن هدف حمله قرار دادند. اهالی منطقه اعلام کردند انفجارهای مهیب فرودگاه را به لرزه در آورد. آنها همچنین از به آتش کشیده شدن برخی هواپیماهای موجود در فرودگاه بر اثر این حملات خبر دادند. 

شبکه الجزیره تصاویری را که به گفته خودش مربوط به این حملات است پخش کرد. در این تصاویر صحنه و صدای انفجارهای متعدد و آتش سوزی های ناشی از انفجارها دیده می شود. 

منبع: واحد مرکزی خبر

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.