آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

واکنش سازمان عفو بین الملل به حکم «مرسی»

عفو بین الملل با صدور بیانیه ای حکم حبس برای رئیس جمهور سابق مصر را ناعادلانه توصیف و دادگاه مصری را ناتوان از صدور حکم درباره اعضای و رهبران اخوان المسلین دانست.

واکنش سازمان عفو بین الملل به حکم «مرسی»
عفو بین الملل با صدور بیانیه ای حکم حبس برای رئیس جمهور سابق مصر را ناعادلانه توصیف و دادگاه مصری را ناتوان از صدور حکم درباره اعضای و رهبران اخوان المسلین دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی،  سازمان عفو بین الملل در واکنش به صدور حکم بیست ساله برای مرسی آن را تصویری جعلی از عدالت توصیف کرد.

در بیانیه این سازمان آمده است: نظام عدالت مصر به نظر ناتوان از اجرای محاکمه های عادلانه اعضا یا طرفداران رئیس جمهوری سابق مصر و اعضای اخوان المسلمین است.محمد مرسی باید در یک دادگاه مدنی و متناسب با معیارهای بین المللی به صورت عادلانه محاکمه شود یا اینکه آزاد شود.

حسیبه حاج صحراوی معاون خاورمیانه و شمال آفریقا سازمان عفو بین الملل نیز اعلام کرد: این حکم همه امیدها درباره استقلال و بی طرفی در نظام کیفری در مصر را از بین می برد.

ائتلاف حمایت از مرسی موسوم به ائتلاف مشروعیت نیز با صدور بیانیه ای اعلام کرد: همه تلاش ائتلاف به حرکت درآوردن چرخ انقلاب برای ساقط کردن کودتا و آزادی کشور و همه ساکنان آن است.همه تلاش ها برای ساقط کردن کسانی است که در دستگاهی که به قضایی موسوم است فعالیت می کنند و احکام بازداشت و زندان را می دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.