آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

واکنش کاخ‌سفید به‌کشته‌شدن دو گروگان

سخنگوی کاخ سفید گفت که باوجود کشته شدن یک گروگان آمریکایی و یک گروگان ایتالیایی در عملیات‌های آمریکا، این کشور همچنان به عملیات ضدتروریسم خود ادامه می‌دهد.

واکنش کاخ‌سفید به‌کشته‌شدن دو گروگان
سخنگوی کاخ سفید گفت که باوجود کشته شدن یک گروگان آمریکایی و یک گروگان ایتالیایی در عملیات‌های آمریکا، این کشور همچنان به عملیات ضدتروریسم خود ادامه می‌دهد.

به گزارش تسنیم، جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید در کنفرانس خبری روزانه خود گفت که آمریکا همچنان به عملیات ضدتروریسم خود ادامه خواهد داد.

دکتر "وارن وینستین" که از سال 2011 توسط القاعده به گروگان گرفته شده بود در عملیات ضد تروریستی آمریکا در ماه ژانویه کشته شد.

"جیووانی لو پورتو" که شهروند ایتالیایی است و از سال 2012 توسط القاعده به گروگان گرفته شده نیز در این علمیات کشته شده است.

در واکنش به این خبر باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در سخنانی با اشاره به کشته شدن یک گروگان آمریکایی و یک گروگان ایتالیایی در حملات پهپادهای این کشور علیه القاعده، ضمن ابراز تاسف از این حادثه مسئولیت کامل مرگ آنها را برعهده گرفت.

جاش ارنست در ادامه سخنانش گفت که باراک اوباما از این عملیات اطلاعی نداشته است اما مسئولیت کامل این حادثه را برعهده می‌گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.