آخرین خبرتریتا پارسی: ایران در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا پیروز شد
3بازدید

لزوم ضمانت اجرایی در انعقاد قراردادها

نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس، با اشاره به ورود روسیه و چین برای ساخت نیروگاه‌های‌اتمی در ایران، گفت: قطعا انعقاد قرارداد هسته‌ای با این کشورها نیازمند ضمانت اجرایی است.

منصور حقیقت‌پور در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به افزایش و گسترش روابط ایران، چین و روسیه در حوزه ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در داخل کشور، گفت: قطعا توسعه روابط در این حوزه برای جمهوری اسلامی بسیار ضروری است زیرا بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده ایران باید از طریق نیروگاه‌های هسته‌ای یک‌هزار مگاوات برق تولید کند.

نماینده مردم اردبیل، نیر و نمین در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: به‌طور حتم در آینده‌ای نزدیک مسئله انرژی صلح امیز هسته‌ای در تمام موضوعات به‌ویژه استفاده در صنایع و تولید برق هسته‌ای بیش از پیش دارای اهمیت می‌شود، از این‌رو جمهوری اسلامی نیز باید برای توسعه نیروگاه‌های هسته‌ای خود در راستای قوانین بین‌المللی اقدام کند.

وی با اشاره به ورود دوباره کشورهایی مانند چین و روسیه به بحث احداث نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، افزود: قطعا در صورت تحقق توافق هسته‌ای فضا بیش از پیش برای توسعه این بخش‌ها باز می‌شود، از این رو این کشورها برنامه ریزی دقیقی را در این حوزه انجام داده‌اند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس، با تأکید بر اینکه قطعا توافق و قرارداد ایران با روسیه و چین برای ساخت نیروگاه های هسته‌ای باید دارای ضمانت اجرایی باشد، تصریح کرد: متأسفانه در چند سال اخیر ایران برای تکمیل نیروگاه بوشهر با مشکلاتی روبه‌رو بود که این موضوع ضرورت دقت در تدوین قرارداد و وجود ضمانت اجرایی قوی در این حوزه را نمایان می‌کند.

بهروز کمالوندی، سخنگوی اژانس انرژی اتمی اخیرا اعلام کرد که ایران برنامه دارد دست کم پنج نیروگاه هسته ای بسازد

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.