آخرین خبرترامپ از احتمال توافق تهران و واشنگتن خبر داد
0بازدید

تعلیق عمره کامل شد

با پایان مهلت 10 روزه تعیین شده برای پرواز هواپیماهای خالی ایرانی به سمت عربستان و بازگرداندن حجاج باقی‌مانده به کشور تا اطلاع ثانوی رسما پروازهای عمره به تعلیق درآمد.

با پایان مهلت 10 روزه تعیین شده برای پرواز هواپیماهای خالی ایرانی به سمت عربستان و بازگرداندن حجاج باقی‌مانده به کشور تا اطلاع ثانوی رسما پروازهای عمره به تعلیق درآمد.

به گزارش ایسنا، پس از دستور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر لزوم توقف پروازهای حج عمره به مقصد عربستان تا زمانی که این کشور تکلیف دو مامور خاطی خود را روشن کند پروازهای ایرانی از تهران و دیگر شهرهای کشور به مقصد عربستان از تاریخ 25 فروردین‌ماه متوقف شد.

پس از آن و به دنبال اعلام سازمان حج و زیارت فرودگاه‌های کشور اعلام کردند تا اطلاع ثانوی هیچ برنامه پروازی به مقصد عمره نخواهند داشت و تا زمانی که سیاست کشور تغییر نکند، در این رابطه برنامه‌ جدید و یا جایگزینی نیز ارائه نمی‌شود.

در شرایطی که پروازهای رفت به مقصد عربستان به تعلیق در آمدند، ایرلاین‌های ایرانی اعلام کردند تا زمانی که تمام مسافران ایرانی حاضر در عربستان از این کشور خارج نشوند، پروازهای یکطرفه خود را به مقصد این کشور ادامه می‌دهند و با فرستادن هواپیما‌های خالی عمره‌گذاران ایرانی باقی‌مانده در عربستان را به مقصد کشور باز می‌گردانند.

در طول ماه‌های گذشته سه ایرلاین ایران‌ایر، ماهان و هواپیمایی سعودی وظیفه جابه‌جایی مسافران ایرانی را برعهده داشتند که طبق اعلام آنها تا 10 روز پس از تعلیق پروازهای عمره از سوی ایران پروازهای یکطرفه‌شان برای بازگرداندن عمره‌گذاران ایرانی به کشور صورت می‌گرفته است.

با پایان یافتن این برنامه‌های سفری و خالی‌شدن عربستان از عمره‌گذاران ایرانی رسما پروازهای عمره به حالت تعلیق همه‌جانبه در آمد و تا زمانی که سازمان حج و زیارت برنامه جدید خود برای بازگرداندن پروازهای عمره به چرخه برنامه‌های زیارتی ایران را اعلام نکند این پروازها برقرار نخواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد۱۳۹۴/۰۲/۰۹ ۱۵:۵۶

با این رفتار حکام عربستان انشالله به این زودی تصمیم به اعزام حجا ج به عربستان نکنند. فقط به فکر سیلی محکمی به صورت حکام ال سعود باشند .

ناشناس۱۳۹۴/۰۲/۰۹ ۱۵:۴۵

امیدوارم مسئولین کشوری با راهنمائی و راهکاری مناسب مردم را ترغیب کنند که آیا حج عمره لازم و ضروریه ؟؟!!! وقتی که هزاران گرسنه,بی خانمان ,یتیم و .... تو این مملکت وجود داره آیا گناه کبیره نیست که میلیاردها دلار را به جیب خاندان آل سعود بریزیم و همین پولهای ما رو تبدیل به بمب و سلاحههای ممنوعه بکنند و بر سر کودکان , زنان و در کل مردم مظلوم یمن بریزند؟؟!!
بنده بعنوان یک ایرانی به خدا قسم خورده ام که هر وقت وسعم برای سفر حج رسید عین مبلغ آن را به مردم نیازمند نجیب و با شرف کشورم بدم تا این که به لچک به سران بی غیرت بدهم.
خدا در دل یتیم است ,خدا در دل جوانی است که نمیتواند ازدواج کند و طبیعت ذاتی و خدادادی روح و جسم آنها را روز به روز بیشتر آزار میدهد, خدای من در چهار گوشه ایران است در سرزمین آل سعود

عباس۱۳۹۴/۰۲/۰۹ ۱۵:۰۳

الحمدالله والمنه

ناشناس۱۳۹۴/۰۲/۰۹ ۱۴:۵۲

ان شالله روزی برسد که همه سفرهای حج تعطیل شود و هزینه های این سفر صرف سرمایه گذاری برای کشورمان شود. به قول شاعر:
ای قوم به حج رفته کجائید، کجائید...

ناشناس۱۳۹۴/۰۲/۰۹ ۱۴:۳۷

پس این همه دلال و .... که از این راه نون می خوردن چی میشن...

ناشناس۱۳۹۴/۰۲/۰۹ ۱۴:۲۰

احسنت / ولی خبری از عذرخواهی رسمی و مجازات متجاوزان و ......

ناشناس۱۳۹۴/۰۲/۰۹ ۱۴:۱۵

ایول

ناشناس۱۳۹۴/۰۲/۰۹ ۱۴:۱۱

امیدواریم تا سرنگونی رژیم سفاک ووهابی آل سعود هیچ ایرانی مسلمانی به عربستان نرود

ناشناس۱۳۹۴/۰۲/۰۹ ۱۴:۰۵

چه عجب

عمره گذار۱۳۹۴/۰۲/۰۹ ۱۳:۵۱

کلا قطع گردد.متشکرم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.