آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3817بازدید

حرکت خزنده طالبان با هدف شيعه‌زدايي

ايالت نيمروز که در جنوب غربي افغانستان است و با ايران مرز مشترک دارد، کاملا در اختيار طالبان بوده و حکومت مرکزي در آن نفوذ ندارد؛ بنابراين، در ماه‌هاي اخير...

حرکت خزنده طالبان با هدف شيعه‌زدايي
سرويس بين‌الملل تابناک ـ استانداري ايالت نيمروز افغانستان، دستور جمع‌آوري کتاب‌هاي فرستاده شده از ايران را صادر کرده است.

به گزارش «بي.بي.سي»، شمار اين کتاب‌ها «هزاران» جلد ذکر شده است که حدود شش ماه پيش به افغانستان فرستاده شده و بيشتر داراي مضاميني در تبيين و روشنگري مذهب تشيع است.

بنا بر اين گزارش، خبرنگار «بي.بي.سي» که مدعي است، خود شاهد ريخته شدن اين کتاب‌ها در رودخانه بوده، به نقل از مقامات ايالت نيمروز نوشته است: اين دستور از سوي مقامات بالا به مرکز ايالتي رسيده است!

گفتني است، ايالت نيمروز که در جنوب غربي افغانستان است و با ايران مرز مشترک دارد، کاملا در اختيار طالبان بوده و حکومت مرکزي در آن نفوذ ندارد؛ بنابراين، در ماه‌هاي اخير عناصر افراطي طالبان، در حرکتي خاموش و خزنده، اقدام به مهاجرت اجباري شيعيان از اين منطقه کرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۰۶ ۱۰:۲۶

ایران باید بزنه و دمار از روزگار طالبان دراره! درضمن آقا! عقیده ما حق است و طالبان شما ناحق و شما هم ساکت باشید بهتر است! مرگ بر همه دشمنان اهل بیت!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۰۶ ۱۰:۲۶

جواب من به این بینده خوب بودن از دیدگاه شما نشان دهنده انسانیت شماست.
دولت ایران باید با تمام قدرت و توانش برای فشار بر حکومت افغانستان استفاده نماید. تا دست این وحشی های به ظاهر انسان را از این منطقه پاک نماید

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۰۶ ۱۰:۰۳

کار خوبی کرده اند چرا عقیده خود را تحمیل می نمایید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.