آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
1بازدید

مسابقات کشتی آزاد قهرمانی آسیا - قطر

مصدومیت شدید داداش‌پور از ناحیه دنده

مصدومیت شدید آزادکار وزن ۷۰ کیلوگرم کشورمان حضور وی در مسابقات قهرمانی آسیا را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

به گزارش تسنیم، در شرایطی که مسابقات کشتی آزاد قهرمانی آسیا از صبح امروز (چهارشنبه) در دوحه قطر آغاز خواهد شد، مصدومیت سعید داداش‌پور شرایط را برای حضور وی در این مسابقات سخت کرده است. 

داداش‌پور پیش از حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در دوحه از ناحیه دنده با مصدومیت شدیدی همراه شد که این درد در دوحه قطر تشدید شده است و وی در آخرین تمرین تیم ملی تنها نظاره‌گر کار سایر آزادکاران بود و مشخص نیست که آیا امروز وزن‌کشی خواهد کرد یا خیر؟

شرایط مصدومیت داداش‌پور بسیار سخت است اما گفته می‌شود که پزشکان تیم ملی کشتی آزاد در تلاش هستند تا آزادکار وزن 70 کیلوگرم کشورمان را به این مسابقات برسانند. 

سعید داداش‌پور با تایید این خبر ابراز امیدواری کرد که بتواند در مسابقات قهرمانی آسیا با موفقیت به کارش پایان دهد. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.