آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

خطرناک‌ترین عضو القاعده در یمن کشته شد

«مأمون عبدالحمید حاتم» بر اثر حمله هوایی یک فروند هواپیمای بدون سرنشین آمریکا به محل جلسه محرمانه تعدادی از سران و اعضای این گروهک تروریستی در صنعا به هلاکت رسید.

خطرناک‌ترین عضو القاعده در یمن کشته شد
«مأمون عبدالحمید حاتم» بر اثر حمله هوایی یک فروند هواپیمای بدون سرنشین آمریکا به محل جلسه محرمانه تعدادی از سران و اعضای این گروهک تروریستی در صنعا به هلاکت رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، اخبار رسیده از صنعا پایتخت یمن حاکی از آن است که بر اثر حمله هوایی یک فروند هواپیمای بدون سرنشین ایالات متحده آمریکا به محله ای در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری، «مأمون عبدالحمید حاتم» که خطرناک ترین عضو القاعده در یمن شناخته می شود، به هلاکت رسید. وی از اعضای گروهک تروریستی-تکفیری «أنصار الشریعه» که شاخه شبکه تروریستی القاعده در یمن به حساب می آید، بود.

اطلاعات به دست آمده حاکی از آن است که هواپیمای بدون سرنشین آمریکا، جلسه محرمانه تعدادی از سران و اعضای این گروهک تروریستی را مورد هدف قرار داده که در آن «مأمون عبدالحمید حاتم» نیز حضور داشته است.

بر این اساس علاوه بر این تروریست خطرناک، دیگر سران و اعضای تروریستی القاعده یمن از جمله «أبو أنور الكثيري»، «محمد صالح الغرابي»، «مبخوت» و «قاش الصيعري» نیز در این حمله به هلاکت رسیده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.