آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

قائم مقام دبیرکل نادو اعلام کرد

10 سال و 10 ماه محرومیت برای 7 دوپینگی

شورای صدور رای ستاد ملی مبارزه با دوپینگ(نادو) حکم محرومیت ورزشکاران متخلف و دوپینگی را اعلام کرد.

به گزارش فدراسیون پزشکی ورزشی، بر اساس اعلام رامین طباطبایی، قائم مقام دبیرکل نادو، پس از طی مراحل قانونی احکام ورزشکاران متخلف به این شرح اعلام شد:
1- پارسا معینی (بسکتبال) به دلیل استفاده از ماده ممنوعه استانوزولول به مدت دو سال یعنی از 12 اسفند 93 تا 11 اسفند 95 از حضور در تمام مسابقات و فعالیت‌های ورزشی محروم شد.

2- سعید محمدی (بسکتبال) به دلیل استفاده از ماده ممنوعه استانوزولول به مدت دو سال یعنی از 12 اسفند 93 تا 11 اسفند 95 از حضور در تمام مسابقات و فعالیت‌های ورزشی محروم شد.

3- وحید اسلامی علی آبادی (بسکتبال) به دلیل استفاده از ماده ممنوعه استانوزولول به مدت دو سال یعنی از 25 فروردین 94 تا 24 فروردین 96 از حضور در تمام مسابقات و فعالیت‌های ورزشی محروم شد.

4- محمدرضا مرادیان (بسکتبال ) به دلیل استفاده از ماده ممنوعه استانوزولول به مدت دو سال یعنی از 25 فروردین 94 تا 24 فروردین 96 از حضور در تمام مسابقات و فعالیت‌های ورزشی محروم شد.

5-مجید صالحی برزگر (بسکتبال ) به دلیل استفاده از ماده ممنوعه هیدروکلروتیازید تریامترن به مدت شش ماه یعنی از 25 فروردین 94 تا 25 مهرماه94 از حضور در تمام مسابقات و فعالیت‌های ورزشی محروم شد.

6- بهمن جهاندیده (والیبال) به دلیل استفاده از ماده ممنوعه دگزامتازون به مدت چهار ماه یعنی از 25 فروردین 94 تا 25 مرداد 94 از حضور در تمام مسابقات و فعالیت‌های ورزشی محروم شد.

7- رهام پیروانی (شنا) به دلیل استفاده از ماده ممنوعه لتروزول به مدت دو سال یعنی از 12 اسفند 93 تا 11 اسفند 95 از حضور در تمام مسابقات و فعالیت‌های ورزشی محروم شد.

8- فرشید نادری (فوتبال) به دلیل استفاده از ماده ممنوعه تریامسینولون به توبیخ کتبی و درج در پرونده محکوم شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.