آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

24 ساعت درباره ماندنم تصمیم می‌ گیرم

قلعه‌نویی: تنبیه استقلال باید از من آغاز شود

امیر قلعه‌نویی سرمربی استقلال اعلام کرد علت اصلی شکست تیمش در این بازی قضاوت نه چندان مناسب تورج حق وردی بوده است.

به گزارش "ورزش سه"، قلعه‌نویی که در کنفرانس مطبوعاتی شرکت نکرده بود، در میکسدزون ورزشگاه آزادی گفت: خدا وکیلی تیم ما خوب بازی کرد اما این دو روز قبل از دربی آنقدر روی آقای حق وردی فشار اوردند که ایشان نتوانست قضاوت خودش را انجام بدهد و یک پنالتی ما را نگرفت و یک گل صددرصد ما را هم با آفساید از دستمان درآورد. به هر حال من به تماشاگران پرسپولیس و آقای برانکو تبریک می‌ گویم.

قلعه‌نویی درباره این سوال که آیا استقلال باید زیرورو شود گفت: وقتی که باخت هست همه باید تنبیه شوند اگرچه هرگز پاداشی در کار نبوده است. اما باختیم و باید تنبیه شویم و این تنبیه باید از خودم من آغاز شود.

او درباره ادامه همکاری اش با استقلال هم چنین گفت: الان احساسی هستم و حرف نمی‌ زنم، 24 ساعت به من فرصت بدهید تا نظرم را اعلام کنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.