آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3بازدید

دیدار عمر البشیر با پادشاه عربستان

رئیس‌جمهوری سودان که برای سفری دو روزه به عربستان رفته با پادشاه این کشور دیدار کرد.

دیدار عمر البشیر با پادشاه عربستان
رئیس‌جمهوری سودان که برای سفری دو روزه به عربستان رفته با پادشاه این کشور دیدار کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی بوابه نیوز، علی کرتی، وزیر خارجه سودان گفت: عمر البشیر، رئیس‌جمهوری این کشور در سفر به عربستان با ملک سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان دیدار و درخصوص تقویت همکاری‌های دو جانبه در زمینه‌های سیاسی و اقتصادی بحث و گفت‌وگو کرد.

وی گفت: این سفر با هدف تبادل اطلاعات و مشورت سیاسی صورت گرفت و بیشتر در جریان آن بر پایبندی جدی سودان به امنیت عربستان و آمادگی خارطوم برای همکاری درخصوص امنیت دریای سرخ تاکید کرد.

وزیر خارجه سودان اظهار داشت، طرفین در این مذاکرات درخصوص گسترش همکاری اقتصادی و روند سرمایه‌گذاری عربستان در سودان گفت‌وگو کردند.

وی گفت: پادشاه عربستان در جریان مذاکرات بر پایبندی سرمایه‌گذاران عربستانی به تلاش در سودان تاکید کرد.

رئیس‌جمهوری سودان در گفت‌وگو با پادشاه عربستان اوضاع منطقه به ویژه یمن را مورد بررسی قرار داد.

سودان که اخیرا تلاش می‌کند خود را به عربستان و مصر به عنوان دو قدرت اصلی جهان عرب نزدیک‌ کند، یکی از کشورهایی است که عربستان را در تجاوز نظامی به یمن همراهی می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.