آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

روایت اردوغان از درآمد چشمگیر داعش

رئیس جمهوری ترکیه در نشست بین‌المللی حوزه انرژی از این فرصت استفاده کرد و انگیزه‌های داعش برای "عملیات مداوم نفتی" در منطقه را زیر سوال برد.

رئیس جمهوری ترکیه در نشست بین‌المللی حوزه انرژی از این فرصت استفاده کرد و انگیزه‌های داعش برای "عملیات مداوم نفتی" در منطقه را زیر سوال برد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه حریت، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه در ششمین مجمع جهانی کنترل انرژی در استانبول گفت: اگر انسانیت نباشد، نفت هیچ ارزشی ندارد. اگر بشریت باشد، آب هم ارزشمند است. کل جهان باید بداند که این سیستم بی‌رحمانه نمی‌تواند در قرن بیست و یکم ادامه یابد. هم اکنون چاه‌های نفت در دست داعش است.

وی افزود: من متعجبم که داعش برای چه کسانی از این حلقه‌های چاه استفاده می‌کند. آنها درآمد چشمگیری از این چاه‌های نفت دارند. باید این نکته را در نظر داشت که اقتصاد جهانی نمی‌تواند بدون احترام به شرافت بشریت و عدالت و بدون در نظر گرفتن اهمیت دادن به کشورها و مردم به رفاه دست یابد.

در اواسط ماه مه و شش ماه پس از آنکه بغداد اعلام کرد که شبه نظامیان داعش را از بزرگترین پالایشگاه نفت عراق عقب رانده است، این گروه افراطی بار دیگر تهدید کرد که این تاسیسات را اشغال می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.