آخرین خبرمیزبانان رقابت‌های رنکینگ‌دار کشتی مشخص شدند
3بازدید

واکنش بانک مسکن به یک مطلب

بانک مسکن به مطلب "خروج وام مسکن از انحصار تک بانکی" واکنش نشان داد.

بانک مسکن به مطلب "خروج وام مسکن از انحصار تک بانکی" واکنش نشان داد.

به گزارش تابناک اقتصادی، بانک مسکن با ارسال جوابیه‌ای به مطلب"خروج وام مسکن از انحصار تک بانکی" به شرح ذیل واکنش نشان داده است:

"بانک مسکن علاوه بر فعالیت در حوزه مسکن مهر ، به عنوان تنها بانک تخصصی در بخش مسکن و ساختمان همچنان تسهیلات مختلفی در این حوزه به متقاضیان پرداخت می کند به طوری که طی فروردین ماه سال جاری تعداد 7 هزار و33 فقره تسهیلات به مبلغ بیش از 6/1911 میلیارد ریال در قالب مشارکت مدنی،خرید،جعاله،قرض الحسنه و سایر عقود به متقاضیان پرداخت کرده است.

بیشترین میزان تسهیلات پرداخت شده در این مدت مربوط به تسهیلات خرید در بخش مسکن و ساختمان با 3/44 درصد سهم از کل تسهیلات می باشد که این امر نشان دهنده آمادگی بانک مسکن در پرداخت تسهیلات در بخش مسکن و ساختمان است.

همچنین در بخش مسکن مهر نیز بانک مسکن تاکنون با372/2هزار واحد به مبلغ 000ر485 میلیارد ریال قرارداد منعقد کرده و بیش از یک میلیون و 440 هزار واحد نیز فروش اقساطی گردیده است که این آمار نشان می دهد که از محل های احداثی مسکن مهر بیش از 60 درصد فروش اقساطی شده است.

لازم به ذکر است بخش مسکن با ارتباط پیشین با 78بخش اقتصادی و نیز ارتباط پسین با 56بخش اقتصادی به عنوان بخش پیشتاز اقتصاد برای خروج از رکود حاکم بر اقتصاد کشور مطرح بوده است و پرداخت موفقیت آمیز حجم بالای این تسهیلات از سوی بانک مسکن گویای آمادگی این بانک در پرداخت تسهیلات در حوزه مسکن و ساختمان و خروج از این رکود می باشد."

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.