آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
1بازدید
۰

هراز از ساعت ۱۴ و چالوس از ۱۵ یک‌طرفه می‌شود

سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا از ترافیک سنگین در کمربندی چالوس تا مرز‌ن‌آباد خبر داد

هراز از ساعت ۱۴ و چالوس از ۱۵ یک‌طرفه می‌شود
سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا از ترافیک سنگین در کمربندی چالوس تا مرز‌ن‌آباد خبر داد و گفت: سایر محورهای شمالی کشور نیز از ترافیک نیمه‌سنگین برخوردار هستند.

سرهنگ نادر رحمانی سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا در گفت‌وگو با فارس، در مورد آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهار داشت: هم اکنون ترافیک در محور چالوس به کرج در محدوده کمربندی چالوس تا مرزن‌آباد سنگین است.

سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا تصریح کرد:‌ ترافیک در محدوده مرزن‌آباد تا سه‌راهی دیزین نیمه‌سنگین است؛ همچنین ترافیک در محور هراز در محدود پارک جنگلی آمل، تونل شماره یک، پنجاب و سه‌راهی بلده نیمه‌سنگین گزارش شده است.

این مقام ارشد راهنمایی و رانندگی ادامه داد: در محور فیروزکوه محدوده شیرگاه تا سوادکوه و همچنین محور رشت - قزوین در محدوده منجیل و رودبار ترافیک نیمه‌سنگین اعلام شده است.

سرهنگ رحمانی در مورد محدودیت‌های ترافیکی که بعد از ظهر امروز برای تسهیل در تردد رفت‌و آمد شهروندان اعمال می‌شود، تصریح کرد: از ساعت 13 محور هراز تردد وسایل نقلیه از رودهن به سمت شمال ممنوع خواهد شد و در نهایت از ساعت 14 تردد وسایل نقلیه از آب‌اسک به رودهن و در نهایت تهران یک طرفه خواهد شد که این وضعیت تا ساعت 3 بامداد ادامه خواهد داشت.

وی افزود:‌ در محور کرج- چالوس از ساعت 12 تردد وسایل نقلیه از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع خواهد شد و تردد وسایل نقلیه از ساعت 15 از مرزن‌آباد به سمت کرج یک طرفه خواهد شد که این وضعیت تا ساعت 4 بامداد ادامه خواهد داشت.

سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا به آغاز مرحله اول طرح تابستانی راهور ناجا اشاره و خاطر نشان کرد: مرحله اول طرح تابستانی از 15 خرداد تا 28 خرداد برقرار خواهد بود که در این مدت پلیس راهور ناجا تمهیدات ویژه‌ای را برای کنترل و تسهیل عبور و مرور در معابر درون و برون‌شهری به کار خواهد بست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.