آخرین خبرسناتور آمریکایی: سرمایه‌مان را به خاورمیانه نفرستید
0بازدید

فتواهای جدید داعش برای ماه مبارک رمضان

گروه تروریستی تکفیری داعش، در آستانه ماه مبارک رمضان، فتواهای جدیدی صادر کرده است که برپایه آن، زنان از خروج از خانه‌ها در ساعت های روزه داری منع شده‌اند. 

به گزارش «تابناک»، گروه تروریستی تکفیری داعش، در استقبال از ماه رمضان، فتواهای جدیدی صادر کرده است. برپایه این فتواها، زنان از خروج از خانه ها در ساعت های روزه داری منع شده اند. همچنین مغازه ها باید در 10 روز آخر ماه رمضان، در مناطق تحت تصرف داعش، درهای خود را ببندند.
برخی از صفحات شبکه های اجتماعی وابسته به داعش، این فتواهای جدید را منتشر کرده اند. برپایه این فتواها، زن ها در روزهای ماه رمضان تنها پس از نماز مغرب و به همراه یک مرد محرم می توانند از خانه خارج شوند.

دیده بان حقوق بشر سوریه نیز پیشتر فتواهای صادره توسط شیوخ گروه داعش در شهر الباب سوریه را منتشر کرده بود از جمله این که هرکس از این گروه بدش بیاید، روزه اش باطل است.

به گزارش العربیه، برپایه این فتواها، هرکس نماز نخواند، روزه اش قبول نیست و هر کس گروه داعش را دوست نداشته باشد روزه اش قبول نیست.

گروه تروریستی و تکفیری داعش تابستان گذشته مناطق وسیعی در عراق و سوریه را به تصرف خود در آورد. این گروه تروریستی در مناطق تحت تصرف خود برپایی خلافت اسلامی اعلام کرد. این گروه همچنین به بهانه های عجیب دست به قتل و کشتار زیادی در بین غیر نظامیان ساکن مناطق تحت تصرف خود کرده است.


تسنیم

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.