آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

در هفته منتهی به 29 خردادماه؛

مصرف بیش از 100میلیون‌لیتر بنزین در تهران

تهرانی های در در هفته منتهی به ٢٩ خردادماه سال جاری بیش از ١٠٠ میلیون لیتر بنزین مصرف کردند.

مصرف بیش از 100میلیون‌لیتر بنزین در تهران
تهرانی های در در هفته منتهی به ٢٩ خردادماه سال جاری بیش از ١٠٠ میلیون لیتر بنزین مصرف کردند.

به گزارش ایلنا براساس اعلام شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی، در بازه زمانی ٢٣ تا ٢٩ خرداد ماه امسال، مصرف بنزین تهران به یک صد میلیون و ٢٠٠ هزار لیتر رسید در حالی که نسبت به هفته پیش از آن بیش از ٦ میلیون و ٣٠٠ هزار لیتر افزایش یافته است.

میانگین مصرف بنزین روزانه در این بازه زمانی، ١٤ میلیون و ٣١٤ هزار لیتر بود که در قیاس با هفته پیش از آن (١٣ میلیون و ٤١٤ هزار لیتر) ٩٠٠ هزار لیتر افزایش یافته است.

برهمین اساس، بیشترین مصرف این فرآورده نفتی در تهران با ١٥ میلیون و ٨٠٠ هزار لیتر به روز شنبه (٢٣ خردادماه) و کمترین میزان مصرف آن با ١٢ میلیون و ٣٠٠ هزار لیتر به روز جمعه (٢٩ خرداد ماه) مربوط می شود.

 میانگین مصرف روزانه بنزین کشور در بازه زمانی ٢٣ تا ٢٩ خردادماه امسال، با یک میلیون و ٤٣ هزار لیتر افزایش نسبت به هفته پیش، به ٧٠ میلیون و ٩٥٧ هزار لیتر رسید.

در بازه زمانی یاد شده، مصرف بنزین کل کشور ٤٩٦ میلیون و ٧٠٠ هزار لیتر بود که در قیاس با هفته پیش از آن (٤٨٩ میلیون و ٤٠٠ هزار لیتر) هفت میلیون و ٣٠٠ هزار لیتر افزایش یافته است.

بیشترین میزان مصرف این فرآورده با ٧٧ میلیون و ٥٠٠ هزار لیتر به روز پنج شنبه (٢٨ خردادماه ) و کمترین آن با ٥٨ میلیون و ٢٠٠ هزار لیتر به روز جمعه (٢٩ خرداد ماه) مربوط می شود. از مجموع بنزین مصرفی کشور در بازه زمانی یاد شده، ١٧ میلیون و ٦٠٠ هزار لیتر آن سوپر است که از میانگین مصرف روزانه دو میلیون و ٥١٤ هزار لیتری مصرف این فرآورده حکایت دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.