آخرین خبراتحادیه مرجع صدور مجوز فروش آنلاین طلاست
1بازدید

مردم انزلی با ملوان نفس می‌کشند،مسئولان تیم را رها نکنند

حاتمی:با استقلال مذاکره کردم

مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال ملوان گفت:من با استقلال مذاکراتی را انجام دادم و می‌خواهم تصمیمی بگیرم که بهترین انتخاب فوتبالم باشد.

فرزاد حاتمی در گفت‌و‌گو با فارس در خصوص مذاکرات خود با مسئولان باشگاه استقلال گفت:صحبت‌های کوچکی با مسئولان استقلال داشتم و شرایط خودم را گفتم،در نهایت هم همه چیز را به خدا سپردم.باید دید چه شرایطی پیش خواهد آمد.

وی در خصوص اینکه آیا دوست دارد به استقلال برگردد گفت:فوتبال حرفه ای شده و من هم می‌خواهم این بار انتخابی انجام بدهم که اشتباه نکنم.سعی و تلاشم این است که این بار بهترین انتخاب فوتبالم را داشته باشم و سالها در یک تیم بمانم. خودم هم یک جورهایی از مارکوپولو بودن خسته شده‌ام!

مهاجم فصل گذشته ملوان با تاکید بر اینکه قراردادی با این باشگاه ندارد گفت:من نمی‌دانم مسئول باشگاه ملوان در حال حاضر کیست البته هیات مدیره با تجربه‌ای را برای این تیم فعلا انتخاب کرده‌اند ولی منابع مالی این باشگاه که مهمترین چیز است هنوز مشخص نیست.مطالبات سال گذشته ما باقی مانده و کسی هم پاسخگو نیست.فقط امیدوارم ملوان به حال خود رها نشود.

وی در پایان تاکید کرد: مردم انزلی مردمی فوتبال فهم هستند که بدون اینکه بخواهم غلو کنم با این تیم نفس می‌کشند.اواخر فصل گذشته تمام بازیهای ما در انزلی پر از تماشاگر می‌شد و این کار را برای رقبا خیلی سخت کرده بود.آنها باعث شدند لیگ جذاب شود و من خیلی خوشحالم که ملوان در لیگ برتر ماند. امیدوارم امسال طوری با این تیم برخورد شود که این تیم مردمی و ریشه دار با قدرت در مسابقات ظاهر شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.