آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

گری سیمور:

۱+۵ به دنبال‌بازرسی‌از سایت‌های‌نظامی‌است

مقام سابق دولت آمریکا می‌گوید گروه ۱+۵ خواستار بازرسی از هر مرکز مشکوک در ایران و مصاحبه با دانشمندان ایرانی است.

۱+۵ به دنبال‌بازرسی‌از سایت‌های‌نظامی‌است
مقام سابق دولت آمریکا می‌گوید گروه ۱+۵ خواستار بازرسی از هر مرکز مشکوک در ایران و مصاحبه با دانشمندان ایرانی است.

به گزارش تسنیم، گری سیمور، استاد دانشگاه بلفر، کارشناس امور بین الملل و هماهنگ کننده سابق آمریکا در امور کنترل تسلیحات و سلاح های کشتار جمعی در مصاحبه ای گفت 1+5 خواستار بازرسی از هر مرکز مشکوک در ایران و مصاحبه با دانشمندان ایرانی است.

سیمور گفت در توافق اتمی، پنج بعلاوه یک به دنبال ساز و کاری است که بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی بتوانند از هر سایت مشکوکی در ایران از جمله احتمالا سایت های نظامی و دیگر مراکز حساس بازرسی به عمل آورند.

وی گفت 1+5 همچنین خواهان این است که آژانس این امکان را داشته باشد که بتواند به عنوان بخشی از تحقیقات خود درباره سابقه فعالیت های تسلیحاتی ایران، با دانشمندان ایرانی مصاحبه کند. این موضوعی است که آیت الله خامنه ای، رهبر معظم ایران به صورت علنی آن را رد کرده است. این موضوع باید پیش از هرگونه توافقی، حل و فصل شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.