آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

تداوم گرد و غبار در اکثر مناطق کشور

کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه تهران در ۲ روز آینده به تدریج خنک می‌شود،‌ گفت: گرد و غبار هنوز در اکثر مناطق کشور ادامه دارد.

کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه تهران در ۲ روز آینده به تدریج خنک می‌شود،‌ گفت: گرد و غبار هنوز در اکثر مناطق کشور ادامه دارد.

فریبا گودرزی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، در تشریح آخرین وضعیت آب و هوای کشور گفت: در بعد از ظهر امروز به دلیل شمالی شدن جریانات در سواحل شمالی گیلان و مازندران رگبار باران به همراه رعد و برق و وزش باد و کاهش دما رخ می‌دهد. این شرایط فردا برای استان گلستان اتفاق می‌افتد.

کارشناس سازمان هواشناسی ادامه داد: امروز در جنوب سیستان و بلوچستان و شمال و شرق هرمزگان نیز بارش پراکنده و رعد و برق رخ می‌دهد. همچنین دریای خزر و خلیج فارس امروز مواج است.

وی افزود: در 3 روز آینده برای جنوب خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و منطقه زابل، جنوب سمنان، قم، مرکزی، جنوب تهران، یزد، شمال اصفهان، جنوب غربی و جنوب کشور بروز پدیده گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود که سبب کاهش دید افقی و کیفیت هوا می‌شود.

گودرزی با بیان اینکه آسمان امروز تهران صاف است، گفت: غبار محلی در تهران دیده می‌شود و شهرهای جنوبی این استان وزش باد و گرد و خاک را تجربه خواهند کرد.

کارشناس سازمان هواشناسی در ادامه تصریح کرد: امروز حداکثر دمای تهران 41 درجه سانتیگراد است. تهران دیروز پیک گرما را پشت سر گذاشت و امروز و فردا به تدریج خنک می‌شود.

وی گفت: ارومیه با دمای 15 درجه سانتیگراد و قم با دمای 46 درجه سانتیگراد به ترتیب سردترین و گرمترین مراکز استان‌های کشور بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.